FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Mokaccino Cups

Μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαϊου συμφωνήθηκαν δύο νέα franchise για τα Mokaccino στην Θεσσαλονίκη, με τα καταστήματα να έχουν ήδη μισθωθεί και τις εργασίες κατασκευής σε πλήρη εξέλιξη, σε συνέχεια του opening στο Παγκράτι, με την αλυσίδα που φέρνει την επανάσταση στον καφέ σε πλήρη ανάπτυξη.

Τα Mokaccino cultura de cafe ξεκίνησαν το πρώτο τους κατάστημα τον Μάιο του 2017 και μέσα σε ένα χρόνο αριθμούν σε επτά καταστήματα, ακολουθώντας μια σταθερή ανάπτυξη βασισμένη σε ισχυρά διαφοροποιητικά στοιχεία καθώς το concept έχει εμπνευστεί από τις φαβέλες της Λατ. Αμερικής και αφορά σε μια ολοκληρωμένη εταιρική εικόνα, με το σήμα, το λογότυπο, την αρχιτεκτονική, τα διακοσμητικά στοιχεία, όπως και τις ποικιλίες του καφέ, που αποδίδει φόρο τιμής στις σημαντικές προσωπικότητες της περιοχής, με σήμα κατατεθέν τον Τσε Γκεβάρα.

Η αρχική επένδυση με το κλειδί στο χέρι αφορά σε ένα ποσό 25 - 35 χιλ Ευρώ, χωρίς entry fees και royalties, ποσό που συμπεριλαμβάνει και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό αγορασμένο και όχι χρησιδάνειο, ώστε οι franchisees να διαθέτουν όχι μόνο αξεπέραστο καφέ, αλλά και να τον αγοράζουν σε προνομιακές τιμές.

Για πληροφορίες franchise και για το δικό σας νέο franchise Mokaccino μπορείτε να επικοινωνήστε στο 2106540681 ή στο data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAH4AAAAPAQMAAAAYk+mvAAAABlBMVEUAAAAAAAClZ7nPAAAAAXRSTlMAQObYZgAAAAlwSFlzAAAOxAAADsQBlSsOGwAAAJBJREFUCJljYCAMGA8wMPABaTZmmMgBBn5pNAHBGSABKLfiw+Hj02fUVH58fpxfjqH0A8MZiWM5V/ek8c42S5bczHB2BkPCj+PPxGck1M5mS+axZzjbwCA54xjjBImEs0ABZgOGygagomM5F2cABUBaJA42MFT8/ny8XyKhduaz/PNyNkAVKEDiDLqzK4jwGgCkDDNOuW/seAAAAABJRU5ErkJggg==

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά