FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018.

Koulour Ependysh

Τα Σύγχρονα Κουλουράδικα αποτελούν τη νέα τάση στη Μικρή Εστίαση και ξεχωρίζουν επιχειρηματικά τόσο για τους αυξημένους τζίρους τους, όσο και για το μεγάλο μεικτό περιθώριο.  Αποτελεί γεγονός ότι τα Σύγχρονα Κουλουράδικα, είτε ανήκουν σε αλυσίδες, είτε αυτόνομα, διακρίνονται από σημαντικούς ημερήσιους τζίρους της τάξεως των 1,000 Ευρώ – 1,500 Ευρώ, ένα πολύ δυνατό νούμερο που τα φέρνει στην top θέση στη Μικρή Εστίαση και αυτό λόγω της φύσης του ίδιου του προϊόντος, του αγαπημένου μας κουλουριού. Εύγεστο, αγαπητό στον Έλληνα, υγιεινό, οικονομικό και σε πολλές πλέον παραλλαγές αποτελεί τον αντίπαλο δέος των σφολιατοειδών και φιλοδοξεί να κατακτήσει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Καθώς διαθέτουν εργαστήριο, τα κουλούρια είναι ολόφρεσκα και παράγονται σε συνεχή βάση καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας των καταστημάτων, ένα γεγονός πολύ σημαντικό καθώς το προϊόν χάνει την ποιότητά του κατά την διάρκεια του χρόνου, οπότε ξεχωρίζουν τόσο από τα συνηθισμένα κατεψυγμένα προϊόντα, αλλά και από αυτά που διαθέτουν οι κουλουράδες στους δρόμους.

Επιπλέον, η διαδικασία της παραγωγής εξασφαλίζει πολύ μεγάλο περιθώριο κέρδους της τάξεως του 300% και ακόμη πιο αναλυτικά αν στο product mix εντάξουμε και άλλα προϊόντα, όπως έχουμε στα Koulour-Koulour, τότε το food cost είναι της τάξεως του 20% δηλ. το μισό σε σχέση με τα άλλα concepts στη Μικρή Εστίαση.

Η πλειοψηφία των συστημάτων franchise έχει σχεδιασθεί, αλλά και αναγκαστικά λειτουργεί ως διέξοδος αυτό-απασχόλησης, λόγω της μειωμένης καταναλωτικής δύναμης και του υψηλού κόστους των α’ υλών ως αποτέλεσμα της αναγκαστικής συγκράτησης των τιμών λιανικής. Οι αποδόσεις των Koulour-Koulour σε συνδυασμό με την υποστήριξη που παρέχουμε, ανάγουν την επιχειρηματική πρόταση ως ίσως την πλέον αποδοτική επενδυτική ευκαιρία για την εποχή που διανύουμε.

Τα Koulour-Koulour ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό, καθώς πέρα από την ποιότητα και ποικιλία των κουλουριών που παρέχουμε, εντάσσουμε στην προϊοντική γκάμας μας εξαιρετικής ποιότητας κριτσίνια, μπάρες δημητριακών κ.ο.κ. αλλά και διαφοροποιούμαστε και στο κουλούρι χρησιμοποιώντας ειδικά άλευρα, με αιχμή του δόρατος στην διαφοροποίηση του concept με πόστο καφέ, δηλ. ένα πλήρως εξοπλισμένο coffee to go, το οποίο διαθέτει αξεπέραστα ροφήματα καφέ.

H αρχική επένδυση για ένα κατάστημα Koulour-Koulour αφορά σε ένα ποσό της τάξεως των 50,000 Ευρώ, το οποίο επιβαρύνεται με ΦΠΑ και με το αρχικό γέμισμα της τάξεως των 2,5 χιλ Ευρώ και αφορά όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και την πλήρη διαμόρφωση του καταστήματος. Ειδικά για τα πρώτα πέντε καταστήματα δεν υπάρχουν entry fees και royalties τα οποία θα ισχύουν από το 6ο κατάστημα και πέρα.

Για πληροφορίες franchise και για το δικό σας νέο franchise Koulour-Koulour μπορείτε να επικοινωνήστε στο 2106540681 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά