FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018.

Ramantzas1

Tα So Easy βραβεύτηκαν με το Βραβείο Βέλτιστης Μαθησιακής Εμπειρίας από τα Education Leaders Awards, μια πρωτοβουλία της εταιρείας Boussias Communications που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναδεικνύει την αριστεία και τις καλύτερες πρακτικές στο χώρο της εκπαίδευσης.

Με περισσότερες από 400 συμμετοχές, η φετινή διοργάνωση έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής ανθρώπων από όλη την Ελλάδα και από όλους τους χώρους της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας, τριτοβάθμιας ιδιωτικής και δημόσιας εκπαίδευσης. Στην κριτική επιτροπή με Πρόεδρο την κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, Πρόεδρο του Δικτύου για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη και πρώην υπουργό Παιδείας, συμμετείχαν άνθρωποι υψηλού κύρους και επιστημοσύνης, με στόχο τη διάκριση των καλύτερων εκπαιδευτικών οργανισμών και των επιχειρήσεων.

Ο κύριος Δημήτρης Ραμαντζάς, Πρόεδρος και CEO του ομίλου So Easy® δήλωσε: «είναι μεγάλη χαρά για όλους εμάς στην οικογένεια των So Easy να βραβευόμαστε με το βραβείο Βέλτιστης Μαθησιακής Εμπειρίας σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση όπως αυτή των φετινών Education Leaders Awards. Στα 25 χρόνια της πορείας μας, επίκεντρο όλης μας της προσπάθειας ήταν και είναι πάντα οι μαθητές μας. Για μας, δεν έχει σημασία αν ο μαθητής μας είναι 4 χρονών και ξεκινάει για πρώτη φορά την επαφή του με μια ξένη γλώσσα, αν είναι έφηβος που πρέπει να περάσει την πρώτη επίσημη δοκιμασία πιστοποίησης ή είναι ενήλικας που ετοιμάζεται να κατακτήσει τον επαγγελματικό στίβο με όπλο στην φαρέτρα του την άριστη χρήση ξένων γλωσσών. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο κάθε ένας από τους μαθητές μας είναι μοναδικός και μπορεί κοντά μας να κατακτήσει όποια γλώσσα επιθυμεί, άμεσα και για πάντα. Κάθε μέρα πάνω από 9,000 μαθητές απελευθερώνονται κοντά μας και βιώνουν τη χαρά και την ικανοποίηση να κάνουν όποια γλώσσα επιλέξουν δική τους, μέσα από αποκλειστικές εξειδικευμένες μεθόδους διδασκαλίας, πρωτοπόρα εξατομικευμένα προγράμματα σπουδών αλλά και μέσα από την έμπνευση, τον ενθουσιασμό και το μεράκι της ακαδημαϊκής μας ομάδας. Το βραβείο αυτό είναι αφιερωμένο σε κάθε έναν από τους χιλιάδες σπουδαστές που καθημερινά μας γεμίζουν εμπειρίες και σε όλους όσους θα μας κάνουν ακόμα καλύτερους στο μέλλον!»

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά