FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

Alterego Synedrio 1

Με όραμα το τέλος του καπνίσματος και με κυρίαρχο μήνυμα την αποφασιστικότητα για την κατάκτηση της κορυφής, διενεργήθηκε το πρώτο Συνέδριο της Alter Ego, την Κυριακή 23/05/2018 στην Αθήνα, σε κεντρικό ξενοδοχείο. Περισσότεροι από 150 συνεργάτες της Alter Ego είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συζητήσουν με τα στελέχη της εταιρείας, τόσο για τις προκλήσεις της αγοράς του ηλεκτρονικού τσιγάρου, όσο και για δημιουργικές πρωτοβουλίες σε επίπεδο εμπορικής πολιτικής, marketing και επικοινωνίας.

Το βασικό συμπέρασμα που προέκυψε από τις κεντρικές εισηγήσεις ήταν ότι, σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη οικονομική ανασφάλεια και υψηλό ανταγωνισμό, η Alter Ego συνεχίζει την ανοδική της πορεία με προσήλωση στο επιχειρηματικό της πλάνο και σαφή στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη σχετική αγορά στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Στρατηγική της εταιρείας αποτελεί η παροχή ποιοτικών, καινοτόμων και ταυτόχρονα προσιτών προϊόντων αλλά και έξυπνων και πρακτικών αξεσουάρ στους πελάτες της, καθώς και η προσεκτική και σταθερή διεύρυνση του δικτύου της. Παράλληλα, η Alter Ego, με στοχευμένες προωθητικές και επικοινωνιακές ενέργειες, όπως η πρόσφατη καμπάνια «Αντιγόπινγκ», φιλοδοξεί να ενημερώσει και να προτρέψει τους καπνιστές να σταματήσουν το κάπνισμα και να στραφούν στο άτμισμα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην τοποθέτησή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alter Ego, κ. Δημήτρης Πετρόπουλος, «Στόχος μας είναι να σταματήσουν οι άνθρωποι να καπνίζουν κι είμαστε εδώ για να τους προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και υποστήριξη, ώστε να το κάνουν με άνεση και ασφάλεια, ανάλογα με την προσωπικότητα, τις ανάγκες και την οικονομική δυνατότητα του καθενός».

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά