FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, την Κυριακή 27 Μαΐου, πραγματοποίησε για 8η συνεχή χρονιά, την «Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ», όπου χιλιάδες εθελοντές από όλη την Ελλάδα με αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς, ένωσαν τις δυνάμεις τους κάνοντας το καλό, σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας.

 ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΑΒ 2018 Fill 250x353Περισσότεροι από 9.000 εθελοντές από όλη τη χώρα, ένωσαν τις δυνάμεις τους μέσα από τις δράσεις των ΑΒητικων καταστημάτων και, προσφέροντας απλόχερα το χρόνο, την αφοσίωση και το μεράκι τους, πραγματοποίησαν περισσότερες από 220 ανθρωπιστικές και περιβαλλοντικές ενέργειες. Για μία ακόμα χρονιά, η ενεργή συμμετοχή τόσο των μελών της ΑΒητικης οικογένειας, όσο και χιλιάδων πελατών, συγγενών και φίλων, ήταν καθοριστική για να διαδοθεί το καλό και να πολλαπλασιαστεί η χαρά της προσφοράς.

Στα Κεντρικά Γραφεία της ΑΒ Βασιλόπουλος, πραγματοποιήθηκε μια ιδιαίτερη δράση για την ανακούφιση συνανθρώπων μας που έρχονται αντιμέτωποι με προβλήματα σίτισης. Περισσότεροι από 200 εργαζόμενοι της εταιρείας, έβαλαν τα δυνατά τους και κέρδισαν το στοίχημα, προετοιμάζοντας 3.200 μικρογεύματα που προσφέρθηκαν σε ΜΚΟ που φροντίζουν για συμπολίτες μας σε όλη την Αττική. Στο πλαίσιο της ημέρας, δεκάδες μικροί μας φίλοι, συνόδευσαν τους γονείς τους και γέμισαν με χαμόγελο πολύχρωμες ζωγραφιές για τους αποδέκτες των μικρογευμάτων.

Και στη Θεσσαλονίκη, συνολικά 8 καταστήματα της πόλης καθώς και εργαζόμενοι στις Κεντρικές Αποθήκες Σίνδου, την Κυριακή 27/5 το πρωί συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης. Εκεί, πέρα από τη συλλογή τροφίμων και χρημάτων για το ορφανοτροφείο ΜΕΛΛΙΣΣΑ που είχε ήδη ξεκινήσει στα καταστήματα, υπήρχαν δραστηριότητες ζωγραφικής με τα παιδιά εργαζομένων αλλά και πελατών να… βάζουν την τέχνη τους και να προετοιμάζουν παιδικές ζωγραφιές για τα παιδιά του ιδρύματος.

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος πιστεύουμε στον εθελοντισμό και στη δύναμη της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Με συνέπεια, από το 2011 και μέσα από την Ημέρα Εθελοντισμού ΑΒ, κάνουμε πράξη το όραμα προσφοράς που αποτελεί κληρονομιά και καθημερινό μας στόχο.

8 χρόνια εθελοντισμού, πάνω από 47.000 εθελοντές, 1.380 δράσεις!

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά