FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

ABητικά Προϊόντα 2

Το Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi, ξεχώρισε το Κοτόπουλο από Γιαννιώτικες Φάρμες και Τυριά ΑΒ Επιλογή χαρίζοντάς τους χρυσά αστέρια!

Τα εξαιρετικά προϊόντα της ΑΒ Βασιλόπουλος ξεχώρισαν διεθνώς στη διοργάνωση International Taste & Quality Institute -iTQi, αποσπώντας βραβεία Ανώτερης Γεύσης Χρυσών Αστεριών.
Πιο συγκεκριμένα, η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίθηκε για 5 εκλεκτές ΑΒ Επιλογές ως εξής:

 • 1 Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 3 Χρυσών Αστεριών που αποτελεί και την υψηλότερη διάκριση του διαγνωνισμού, για το Κοτόπουλο ΑΒ Επιλογή από Γιαννιώτικες Φάρμες που διατρέφεται αποκλειστικά με φυτικές τροφές πλούσιες σε καλαμπόκι που του χαρίζουν το ιδιαίτερο χρώμα και την αυθεντική του γεύση

 • 2 Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 2 Χρυσών Αστεριών για δυο ΑΒητικά τυροκομικά είδη, την Κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ Αμφιλοχίας ΑΒ Επιλογή, που ξεχωρίζει για την ξεχωριστή της γεύση με αρώματα βουτύρου και ξηρών καρπών, καθώς και την Γραβιέρα Κρήτης ΠΟΠ Τρύπας ΑΒ Επιλογή από επιλεγμένο κρητικό γάλα που ωριμάζει για τουλάχιστον 6 μήνες σε σπηλιές στα ορεινά του νησιού.

 • 2 Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 1 Χρυσού Αστεριού για το Μανούρι ΠΟΠ Θεσσαλίας ΑΒ Επιλογή που παράγεται από επιλεγμένο γάλα ζώων ελευθέρας βοσκής και χαρακτηρίζεται απ’ το ιδιαίτερο λευκό χρώμα, την απαλή οσμή και τη δροσερή, κρεμώδη, πλούσια γεύση του και για το Κατσικίσιο Τυρί Κίσσαβου σε άλμη ΑΒ Επιλογή που παράγεται από ντόπιο, ολόφρεσκο, επιλεγμένο γάλα και χαρακτηρίζεται από το διακριτικό του άρωμα και την ήπια γεύση γίδινου γάλακτος.

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας-iTQi με έδρα τις Βρυξέλλες, είναι ο κορυφαίος φορέας που στοχεύει στη δοκιμή και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης παγκοσμίως. Για ακόμη μια χρονιά 175 αναγνωρισμένοι chefs και sommeliers 15 διεθνών και εθνικών ομοσπονδιών έχουν συναποφασίσει για την απονομή των βραβείων.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με πίστη στην αξία των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων επιβεβαιωνει τη δέσμευσή της να προσφέρει το καλύτερο σε κάθε γωνιά της χώρας, για να μπορείτε να το απολαμβάνετε κάθε μέρα. Η παγκόσμια διάκρισή της ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρείες του χώρου, αποτελεί τόσο επιβράβευση, όσο και αναγνώριση της συνέπειας, της υπευθυνότητας και της πρωτοπορίας που διαπνέουν τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά, εδώ και σχεδόν οκτώ δεκαετίες. Παράλληλα προσφέρει μία σπουδαία ευκαιρία ανάδειξης της ελληνικής παραγωγής και προβολής της ποιότητας των τοπικών μας προϊόντων σε διεθνές επίπεδο στέλνοντας ένα θετικό μήνυμα και «ανοίγοντας πόρτες» στις αγορές όλου του κόσμου.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά