FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017.

Athens VoiceΜία στάση που αξίζει να κάνεις στο κέντρο της Αθήνας, αν θέλεις να γευτείς έναν ξεχωριστό καφέ ή απολαυστικά εδέσματα. Με την πρώτη ματιά αντιλαμβάνεσαι ότι οι άνθρωποι έχουν πάθος με τον καφέ και σε κάθε φλιτζάνι που παρασκευάζουν βάζουν μέσα, εκτός από εκλεκτές ποικιλίες Arabica, όλη τους την αγάπη και το μεράκι. Ένα ζεστό χαμόγελο περιμένει κάθε πελάτη ενώ θετική έκπληξη αποτελούν οι χαμηλές τιμές. H Athens Voice παρουσιάζει το φαινόμενο του Argus!

#FranchiseGR #CoffeeLab #Argus

Τα Coffee Lab είναι για αυτούς που λατρεύουν τον καφέ

Τα Coffee Lab, όμως, έχουν την αρχή της ιστορίας τους αρκετά πίσω, στο 2009, με αφετηρία τη Χαλκίδα. Εμπνευστής τους ο Στέλιος Ρουμελιώτης, ο barista champion 2008-2009, ο οποίος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και δημιούργησε ένα αυθεντικό street concept του τρίτου κύματος του καφέ. Τα βασικά χαρακτηριστικά του οποίου αποτελούν τόσο η έμφαση στην προέλευση και στην ποιότητα της πρώτης ύλης, όσο και ο τρόπος προετοιμασίας και παρασκευής του ροφήματος.

Σήμερα πια μπορούμε να πούμε ότι αν τα Coffee Lab ήταν άνθρωπος, θα ήταν σύγχρονος και δυναμικός, κυνηγός του διαφορετικού, εραστής και ερευνητής της ζωής. Και τα Coffee Lab, ακολουθώντας την παγκόσμια τάση, όντας ηγέτης, διαθέτουν περισσότερα από 45 καταστήματα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα Coffee Lab είναι για αυτούς που λατρεύουν τον καφέ Τα Coffee Lab είναι για αυτούς που λατρεύουν τον καφέ

Η μητρική εταιρεία διαθέτει παραγωγικές εγκαταστάσεις, όπου με υπερσύγχρονα μηχανήματα καβουρδίζονται με ιδιαίτερη φροντίδα τα μονοποικιλιακά χαρμάνια ανώτερης ποιότητας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην εκπαίδευση των baristi, οι οποίοι αποτελούν τον σημαντικότερο κρίκο της αλυσίδας. Στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρίας, του οποίου την κύρια ευθύνη και εποπτεία έχει αναλάβει ο Στέλιος Ρουμελιώτης, εκπαιδεύονται οι υπάλληλοι και οι franchisees πριν ακόμα αναλάβουν κατάστημα. Παράλληλα, διενεργούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα σεμινάρια για την ανάπτυξη των εργαζομένων.

Πλέον τα Coffee Lab αποτελούν συνειδητή επιλογή των καταναλωτών, γιατί εκεί μπορείς να συναντήσεις φίλους για ένα γρήγορο ή πιο αργό καφεδάκι, για να απολαύσεις έναν από τους τέσσερις μονοποικιλιακούς καφέδες ή να γευτείς μοναδικά ξεχωριστά ροφήματα, σαν τη λαχταριστή του σοκολάτα. Ανακάλυψέ τα!

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των COFFEE LAB ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found
  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά