mokaccino franchise new

Σήμερα το απόγευμα, το νέο Mokaccino στη Μεταμόρφωση επί της Παναθηναίων 30, μας υποδέχεται με κορυφαίας ποιότητας καφέ και με γλυκά και αλμυρά σνακς, όπως και με τσάι και άλλα special ροφήματα.

Το νέο franchise project των MOKACCINO, εμπνευσμένο από την ισπανο-καραϊβική κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής, ξεκίνησε την ανάπτυξή του μέσω franchise. Με έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία, τα MOKACCINO ξεχωρίζουν για το design τους σε χρώματα από τις Φαβέλες της Λατινικής Αμερικής, με δυνατό product mix, καφέδες και ποκιλία συνοδευτικών. Η καλύτερη value for money πρόταση στη Μικρή Εστίαση, με αρχική επένδυση από 25,000 Ευρώ μέχρι 35,000 Ευρώ, χωρίς entry fees και royalties.

Τα MOKACCINO προσφέρουν ένα μοναδικό σύστημα franchise και business know how, το οποίο θα σας οδηγεί σταθερά σε κάθε σας βήμα προς την επιτυχία σε μία τόσο ανταγωνιστική αγορά, όπως αυτή του καφέ. Μαζί τους θα ανακαλύψετε όλα τα «μυστικά» της Specialty Coffee αγοράς, που θα εξασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες των MOKACCINO (αρχιτέκτονες, μηχανικοί, λογιστές, marketeers, coffee specialists) σας υποστηρίζουν στο set up της δικής σας επιχείρησης, προσφέροντάς σας μία ολοκληρωμένη turn key λύση.

Εσείς το μόνο που χρειάζεστε είναι πάθος για την ποιότητα και την αγάπη για τον καφέ!

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των MOKACCINO ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά