Mokaccino Cultura De Café

Τα MOKACCINO – Cultura De Cafe αναπτύσσονται μέσω franchise από τον Ιούνιο του 2017 και μέσα σε ένα χρόνο αριθμούν σε 8 καταστήματα, ακολουθώντας μια σταθερή πορεία ανάπτυξης με πρώτο τους μέλημα την κερδοφορία των franchisees τους και τον σεβασμό στις προσωπικότητές τους.

Η μητρική εταιρεία των MOKACCINO – Cultura De Cafe, η ΜΑΚΟΣ ΑΤΕ, διαθέτει εξαιρετική εμπειρία και τεχνογνωσία 10ετιών, ένα γεγονός που εγγυάται το χαμηλότερο κόστος επένδυσης. Ενα MOKACCINO – Cultura De Cafe ξεκινά από μια βασική αρχική επένδυση των 25,000 Ευρώ και ανάλογα με το μέγεθος του καταστήματος, την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου κ.λπ. εκτιμάται συνολικά σε 30 - 35 χιλ Ευρώ, χωρίς entry fees και royalties, με προστασία γεωγραφικής αποκλειστικότητας, αρχική εκπαίδευση, άδεια υγειονομικού, αρχικό γέμισμα κ.ο.κ.

Το design των MOKACCINO – Cultura De Cafe είναι σίγουρα εμπνευσμένο, και προσεγμένο σε όλες του τις λεπτομέρειες, από τους κρυφούς φωτισμούς, το συναρπαστικό δάπεδο, τα διακοσμητικά elements, τους χρωματικούς συνδυασμούς από τη Λατινική Αμερική, τα ποτήρια, τις στολές των baristi. Ολα μαζί συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία αντίληψης που διαφοροποιεί το concept ξεφεύγοντας από μουντά και σκοτεινά χρώματα.

Κύριο και βασικό προϊόν, ο αξεπέραστος καφές σε ποιότητα, γεύση και αρώματα που συγκρίνονται με κάφες του εμπορίου διπλάσιας τιμής και όχι μόνο ένα blend, αλλά και μια σειρά από δυνατούς single origin καφέδες, όπως και θεϊκή ποικιλία τσαγιών, ροφήματα, χυμοί, soft παγωτό. Μια σειρά από σνακς συμπληρώνουν την γκάμα των MOKACCINO – Cultura De Cafe και τα καθιστούν το all day στέκι κάθε γειτονιάς.

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις το δικό σου MOKACCINO, δεν έχεις παρά να τηλεφωνήσεις στο 2106540681 ή να μας στείλεις email στο

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά