FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Coffee Dive Header

Coffee Dive. Το μαγαζί με τον καλύτερο καφέ στην πόλη, σύμφωνα με το urban dictionary.

Το Coffee Dive είναι μια αλυσίδα μεταποίησης καφέ. Δεν είναι άλλο ένα καφέ στη γειτονιά.

Στα Coffee Dive καβουρντίζουμε καθημερινά, με αυτόματα προγραμματιζόμενα καβουρντιστήρια (δεν απαιτείται γνώση), μικρές ποσότητες gourmet ποικιλιών καφέ που δεν υπάρχουν σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Και αυτό γιατί ο καφές μας εισάγεται από την Αυστραλία που είναι πρωτοπόρα στον παγκόσμια αγορά του καφέ και η ποιότητα των καφέδων που φτάνουν εκεί είναι υψηλότατη.

Ο καφές διανέμετε στα καταστήματα μας ακαβούρντιστος και καβουρντίζεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε καταστήματος με συνέπεια το υψηλότερο ποσοστό κέρδους στην αγορά, για τον franchisor, σε σχέση με άλλους.

Στα καταστήματα μας προσφέρουμε στους πελάτες μας τουλάχιστον 12 με 15 διαφορετικές φρεσκο-καβουρντισμένες ποικιλίες καφέ και όχι χαρμάνια. Ταξιδεύουμε τους πελάτες μας στο μαγικό κόσμο των φυσικών γεύσεων του καφέ.

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις το δικό σου Coffee Dive, δεν έχεις παρά να τηλεφωνήσεις στο 2106540681 ή να μας στείλεις email στο data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAH4AAAAPAQMAAAAYk+mvAAAABlBMVEUAAAAAAAClZ7nPAAAAAXRSTlMAQObYZgAAAAlwSFlzAAAOxAAADsQBlSsOGwAAAJBJREFUCJljYCAMGA8wMPABaTZmmMgBBn5pNAHBGSABKLfiw+Hj02fUVH58fpxfjqH0A8MZiWM5V/ek8c42S5bczHB2BkPCj+PPxGck1M5mS+axZzjbwCA54xjjBImEs0ABZgOGygagomM5F2cABUBaJA42MFT8/ny8XyKhduaz/PNyNkAVKEDiDLqzK4jwGgCkDDNOuW/seAAAAABJRU5ErkJggg==

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά