FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Koulour5 6

Δύο νέες συμβάσεις franchise για τα Koulour Koulour έλαβαν χώρα αυτή την εβδομάδα και πλέον το λανσάρισμα των Koulour Koulour αφορά σε 6 καταστήματα, με τα πρώτα δύο επί της Αγ. Αλεξάνδρου 5 στο Π. Φάληρο και επί της Στρ. Κανάρη στα Κ. Πατήσια να είναι έτοιμα προς λειτουργία τέλος του μήνα. Οι περιοχές όπου αναζητούνται καταστήματα για τους νέους συνεργάτες είναι Αμπελόκηποι, Καλλιθέα, Πειραιάς, Γαλάτσι, Ν. Ιωνία, Χαλάνδρι, Γκάζι και σύντομα θα ανακοινωθούν τα νέα "προσεχώς".

Η πρόταση franchise των Koulour Koulour αφορά σε καταστήματα με χώρο από 45 τ.μ. έως 60 τ.μ. σε σημεία με αυξημένη διέλευση πεζών, με κύριο προϊόν τα "θεϊκά" κουλούρια Koulour Koulour, παραδοσιακά και γεμιστά, και τους καφέδες, αλλά και με μια ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων από εκλεχτές ελληνικές πρώτες ύλες, ικανή να τα αναδείξει ως το απόλυτο all day street food spot.

Η χαμηλή επένδυση της τάξεως των 50,000 Ευρώ, σε συνδυασμό με τα περιθώρια κέρδους που είναι τα υψηλότερα στην εστίαση διαμορφώνουν την καλύτερη πρόταση για αυτο-απασχόληση με ιδιαίτερα καλές αποδόσεις, αλλά και μια από τις ελάχιστες επενδυτικές προτάσεις της αγοράς.

Οι δυο άξονες επιτυχίας των Koulour-Koulour αφορούν τους υψηλούς ημερήσιους τζίρους που ξεπερνούν κάθε ανταγωνιστικό concept στη Μικρή Εστίαση και τα υψηλά μεικτά περιθώρια, αφού τα προϊόντα παράγονται μέσα στο κάθε κατάστημα franchise. Το συνολικό υψηλό μεικτό κέρδος σε συνδυασμό με το αξεπέραστο και φρέσκο προϊόν διαμορφώνουν την καλύτερη επιχειρηματική επιλογή.

Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις το δικό σου KOULOUR KOULOUR, δεν έχεις παρά να τηλεφωνήσεις στο 2106540681 ή να μας στείλεις email στο data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAH4AAAAPAQMAAAAYk+mvAAAABlBMVEUAAAAAAAClZ7nPAAAAAXRSTlMAQObYZgAAAAlwSFlzAAAOxAAADsQBlSsOGwAAAJBJREFUCJljYCAMGA8wMPABaTZmmMgBBn5pNAHBGSABKLfiw+Hj02fUVH58fpxfjqH0A8MZiWM5V/ek8c42S5bczHB2BkPCj+PPxGck1M5mS+axZzjbwCA54xjjBImEs0ABZgOGygagomM5F2cABUBaJA42MFT8/ny8XyKhduaz/PNyNkAVKEDiDLqzK4jwGgCkDDNOuW/seAAAAABJRU5ErkJggg==

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά