FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018.

Ab Digital Media Awards

H ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε τρία νέα βραβεία στην επιτυχημένη διοργάνωση Digital Media Awards και διακρίθηκε στα Impact Business IT Excellence Awards 2018, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά τη δημιουργικότητα και την πρωτοπορία των πρωτοβουλιών της στο digital περιβάλλον.

Στην τελετή απονομής των Digital Media Awards που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Ιουνίου, η εταιρεία διακρίθηκε για το Χριστουγεννιάτικο Microsite «Είναι μαγικό να προσφέρεις αγάπη», το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τις εταιρείες Lighthouse και Valuecom. Πιο συγκεκριμένα, η ΑΒ απέσπασε για καθεμία από τις παρακάτω κατηγορίες:

5.2 Best New Entry -Silver βραβείο

5.4 Best Vertical -Thematic Sites / Retail -Silver βραβείο

5.5 Non Publisher Media Site -Silver βραβείο

Στην τελετή απονομής των Impact Business IT Excellence Awards 2018 που πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 13 Ιουνίου, η ΑΒ Βασιλόπουλος, απέσπασε ένα ακόμα Silver βραβείο στην κατηγορία Λειτουργικές & Επιχειρησιακές Εφαρμογές- Επιχειρηματική Ευφυΐα & Αναλυτική, για τα ΑΒ Fast Analytics, την ενοποιημένη βάση δεδομένων πληροφορικής που ενισχύει το Business intelligence και διαχείρισης αναλυτικών στοιχείων.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, ξεχώρισε για μία ακόμα φορά τη φετινή χρονιά αποδεικνύοντας στην πράξη την καινοτομία που βρίσκεται στον πυρήνα της λειτουργίας της. Η εταιρεία, με αφοσίωση στο όραμά της να προσφέρει το καλύτερο, συνεχίζει να αξιοποιεί όλα τα σύγχρονα κανάλια, διευρύνοντας την επικοινωνία της με το κοινό που με την εμπιστοσύνη του την έχει φέρει στην κορυφή του ελληνικού λιανεμπορίου και οδηγεί τις εξελίξεις στη νέα digital εποχή.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά