FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Stegnoplus Logo

Η Stegno Plus είναι το μεγαλύτερο δίκτυο στεγνοκαθαριστηρίων στην ελληνική αγορά. Δεν είναι μόνο ο αριθμός των 35 καταστημάτων πανελλαδικά που μας αναδεικνύει σε leader αλλά η πιστότητα των πελατών μας. Δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους, βασισμένες στο τρίπτυχο τεχνογνωσία-φερεγγυότητα- ποιότητα.

Οι ξεκάθαρες διαδικασίες λειτουργίας και εξυπηρέτησης που ακολουθούνται πιστά από τους συνεργάτες, η άμεση τεχνική υποστήριξη, η αυτονομία σε αναλώσιμα αποτελούν καίρια σημεία διαφοροποίησης στα οποία ο υποψήφιος μπορεί να στηρίξει την επιλογή του.

Με την ένταξη του στο δίκτυο αντιλαμβάνεται τη σημασία που δίνουμε στη συνεχή εκπαίδευση – ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στον κλάδο σε συνεργασία με το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης ενώ η pro-active διαχείριση στα τρέχοντα θέματα της καθημερινότητας του δημιουργούν αίσθημα ασφάλειας.

Σημαντικός παράγοντας στην επαφή μας με τον πελάτη είναι η επικοινωνία. Κοινωνικά δίκτυα & viber είναι τα βασικά μας εργαλεία, ενώ η ενημέρωση μέσω γραπτού μηνύματος για την παραλαβή των ρούχων του αποτελεί μια ακόμη καινοτομία μας.

Για εμάς, η ένταξη στο δίκτυο STEGNO PLUS δεν είναι μια απλή επαγγελματική διαδικασία· Είναι μια αμφίδρομη δέσμευση με στόχο την επιτυχία.

- Χίνος Γιάννης , Διευθύνων Σύμβουλος & Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά