FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Coffee Island Header

Εμείς στην Coffee Island πιστεύουμε έμπρακτα στο δίκαιο επιχειρείν και γι’ αυτό προσφέρουμε στο συνεργάτη μας ένα επιχειρηματικό μοντέλο απαλλαγμένο από οικονομικές δεσμεύσεις επί του κύκλου εργασιών του. - Μιχάλης Καμβύσης, Coffee Island

Αποτελούμε τον καλύτερο συνεργάτη για τον σκεπτόμενο επιχειρηματία, προσφέροντας την ευκαιρία για μια ασφαλή και υγιή επιχειρηματική δράση, με άμεση κερδοφορία και ταχεία απόσβεση του κεφαλαίου επένδυσης. Γι’ αυτό στοχεύουμε και επενδύουμε διαρκώς στην ενδυνάμωση του brand μας, ενισχύουμε τις υπηρεσίες μας, πρωτοπορούμε λανσάροντας νέα και καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, διασφαλίζουμε την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων. Αποδέκτης όλων των παραπάνω είναι ο καταναλωτής, στη συνείδηση του οποίου έχουμε εδραιωθεί ως ο απόλυτος προορισμός καφέ και συνοδευτικών ροφημάτων με συνέπεια να εξασφαλίζουμε ιδιαιτέρως θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης για το δίκτυο των συνεργατών μας.

Διαθέτουμε παραγωγική αυτονομία και επενδύουμε συνεχώς στην Έρευνα & την Ανάπτυξη, στην τεχνογνωσία του καφέ και στη σωστή εκπαίδευση των franchisees μας. Κατορθώσαμε να επιτύχουμε όλα αυτά τα χρόνια μια ομοιόμορφη διανομή στην ανάπτυξη του δικτύου μας με στρατηγικές τοποθετήσεις των καταστημάτων μας διασφαλίζοντας έτσι την προοπτική συνεχούς διεύρυνσης ενός απολύτως υγιούς δικτύου.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά