FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018.

Goodys Burger House Header

Ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia αποτελεί τον ηγέτη στον κλάδο υπηρεσιών εστίασης στην Ελλάδα, διατηρώντας ιστορικά σήματα με διακριτό γευστικό αποτύπωμα και ισχυρή παρουσία που συγκεντρώνουν την προτίμηση των καταναλωτών.

- Χάρης Χυτήρης, Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου Ομίλου Εστίασης Vivartia

Ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia δραστηριοποιείται στο χώρο του franchise από τη δεκαετία του 1970, έχοντας διανύσει μια μακρά και επιτυχημένη πορεία και διατηρώντας μακροχρόνιες σχέσεις με εκατοντάδες συνεργάτες franchisees. Η μακρόχρονη αυτή εμπειρία σε συνδυασμό με το ισχυρό χαρτοφυλάκιο σημάτων που διαθέτει, αποτελούν και τα μεγαλύτερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Ομίλου.

Η οργανική ανάπτυξη του δικτύου των σημάτων μέσω της μεθόδου franchise στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς στρατηγικούς πυλώνες του Ομίλου, ο οποίος επενδύει ενεργά στην προσέλκυση νέων συνεργατών.

Σε αυτό το πλαίσιο έχει προχωρήσει σε σημαντική ανανέωση των βασικών σημάτων του, διαδικασία η οποία οδήγησε στο λανσάρισμα του Goody’s Burger House καθώς και του Flocafe Espresso Room. Τα ανανεωμένα σήματα ενσωματώνουν σημαντικές καινοτομίες σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών, διατηρώντας παράλληλα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα αλλά και στοιχεία της ιστορικής τους κληρονομιάς.

Ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς και τις μεταβαλλόμενες συνήθειες του καταναλωτικού κοινού, ο Όμιλος προχώρησε στη δημιουργία του concept Flocafe Espresso Room Street, ώστε να μεταφέρει την απόλυτη εμπειρία καφέ στη διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά του on the go. Το FER Street αποτελεί μια ελκυστική επενδυτική πρόταση, με μικρότερο απαιτούμενο αρχικό κεφάλαιο και δυνατότητα ανάπτυξης σε λιγότερα τετραγωνικά ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης.

Τέλος, πολύ σημαντική παραμένει και η προτεραιότητα ανάπτυξης του σήματος everest, το οποίο συγκεντρώνει διαχρονικά το ενδιαφέρον των υποψήφιων επενδυτών. Οι βασικότεροι λόγοι είναι η ευελιξία προσαρμογής του concept στον εκάστοτε διαθέσιμο χώρο, καθώς και η ευρεία πελατειακή βάση στην οποία απευθύνεται, λειτουργώντας 24/7 και προσφέροντας πληθώρα γευστικών προτάσεων που προσελκύουν διαφορετικά κοινά σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά