FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Grec Header

Ο Γρηγόρης - σήμερα η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και μικρογευμάτων στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη - στην αρχή ήταν μόνο 10 εταιρικά καταστήματα.

Πλέον αριθμεί περισσότερα από 330 καταστήματα που λειτουργούν στην πλειοψηφία τους ως franchise καταστήματα. Ο Γρηγόρης έχει ιστορία 46 χρόνων, ωστόσο κάθε μέρα είναι σαν να ξεκινάει από την αρχή. Δημιουργεί, εξελίσσεται, προχωράει ακούγοντας τον συνεργάτη και τον τελικό πελάτη, προσπαθεί να γίνει καλύτερος. Αφουγκράζεται την αγορά και έχει την δυνατότητα να ενσωματώνει στο concept του όλες τις νέες τάσεις με ελάχιστη επιπλέον επένδυση, παρέχοντας με αυτό τον τρόπο την απαραίτητη ευελιξία και βιωσιμότητα στο κάθε κατάστημα.

Ο Γρηγόρης είναι από τα λίγα concept της εστίασης που συνδυάζει απολύτως αρμονικά το φαγητό και τον καφέ. Έχει τον χαρακτήρα μιας ελληνικής οικογενειακής επιχείρησης, αλλά τις δομές και την οργάνωση μιας πολυεθνικής εταιρίας. Αυτό φαίνεται στην υποστήριξη που παρέχουμε στους συνεργάτες μας σε όλα τα επίπεδα. Από την εύρεση της σωστής τοποθεσίας και την διαχείριση του ακινήτου, την εκπαίδευση και την λειτουργία του καταστήματος, μέχρι την χρηματοοοικονομική υποστήριξη και την υποστήριξη με τις ενέργειες μάρκετινγκ σε όλες τις προϊοντικές κατηγορίες και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, όπως το delivery και το e-order.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά