FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018.

Telephone Header

Προσανατολισμένοι στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας με τον πλέον αποτελεσματικότερο τρόπο, υποστηρίζουμε κάθε κατάστημα της αλυσίδας μας σε κάθε βήμα του.

Με την συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού και με αορίστου χρόνου σύμβαση, χωρίς καμία δέσμευση των συνεργατών μας ή penalty σε περίπτωση επιθυμίας διακοπής συνεργασίας, αποδεικνύουμε για ακόμα μια φορά την σιγουριά μας για την επιτυχία των καταστημάτων μας.- Ειρήνη Μαστρακούλη, TELEPHONE PLUS

Βασικό εργαλείο των καταστημάτων franchise αποτελεί το e-shop μέσω του οποίου κάθε κατάστημα μπορεί να επωφεληθεί άμεσα καθώς όποιες πωλήσεις προκύπτουν μέσω του e-shop της αλυσίδας μεταφέρονται στο αντίστοιχο κατάστημα της γεωγραφικής περιοχής, ενισχύοντας έτσι άμεσα την κερδοφορία του καταστήματος, χωρίς να περιορίζεται από το φυσικό απόθεμα που μπορεί να διαθέτει στις αποθήκες του καταστήματος και αφήνοντας τον πελάτη απόλυτα ικανοποιημένο από την ποικιλία των προϊόντων. Στόχος μας είναι να καθιερώνουμε επιτυχημένες εμπορικές σχέσεις με τους franchisees, οδηγώντας σε μακροχρόνιες και υγιείς win-win συνεργασίες.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά