FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018.

Nobacco Promo

Η NOBACCO, η μεγαλύτερη εταιρεία προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Ελλάδα, προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με την British American Tobacco Hellas, μέλος του Ομίλου που ηγείται της παγκόσμιας αγοράς προϊόντων ατμίσματος, φέρνοντας στην ελληνική αγορά τα υψηλής ποιότητας ηλεκτρονικά τσιγάρα του Ομίλου, Vype.

Η NOBACCO, η κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων ατμίσματος στην Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρία franchise του κλάδου, ενώ έχει ως στρατηγική επιδίωξη την εξέλιξή της στο άμεσο μέλλον ως ο μεγαλύτερος retailer προϊόντων ατμίσματος στη Νότια-Ανατολική Ευρώπη. Διαθέτει σήμερα 71 καταστήματα και περισσότερα από 400 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, τέσσερα καταστήματα στη Ρουμανία και ένα κατάστημα στην Κύπρο, στη Λεμεσό, στοχεύοντας στη δυναμική προώθηση του brand και στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Η καθιέρωσή μας στη συνείδηση των καταναλωτών ως τη No1 επιλογή για αγορά προϊόντων ατμίσματος, προσφέροντας προϊόντα που βασίζονται στο τρίπτυχο ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και απαράμιλλο design.

Ο σεβασμός στις ανάγκες των καταναλωτών, η συνεχής εξέλιξη και ανάπτυξη μοναδικών συσκευών μέσα από συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, η βαθιά γνώση για το προϊόν, η προσοχή στη λεπτομέρεια, και οι συνεργασίες με τα Πανεπιστήμια (Πανεπιστήμιο Πατρών για τις πιστοποιήσεις των υγρών αναπλήρωσης και τη Σχολή Ιατρικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διασφάλιση ποιότητας των υγρών αναπλήρωσης) μας διαφοροποίησαν και μας καθιέρωσαν στην συνείδηση των καταναλωτών.

Αυτά τα βασικά συστατικά επιτυχίας των καταστημάτων της NOBACCO σε συνδυασμό με την κερδοφορία και την άμεση απόσβεση της επένδυσης είναι και τα θεμελιακά στοιχεία που διαφοροποιούν το δίκτυό μας αλλά και το brand NOBACCO έναντι του ανταγωνισμού.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά