FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018.

Olon Banners

Το ΟΛΟΝ by All4Therapy είναι το μοναδικό πρωτοπόρο franchise concept με κατοχυρωμένη πατέντα σε παγκόσμιο επίπεδο που εξασφαλίζει τη μοναδικότητά του και τις ξεχωριστές υπηρεσίες που παρέχει. Ο κλάδος των Εναλλακτικών Θεραπειών και της Ολιστικής Υγείας έχει ραγδαία άνοδο τα τελευταία χρόνια, γεγονός που το καθιστά επίκαιρο και σύγχρονο ως ιδέα franchise.

Επίσης, σημαντικό είναι και το γεγονός ότι αναπτυχθήκαμε χρόνια πριν όλα αυτά γίνουν μόδα και δεν ανοίξαμε τα καταστήματά μας με στόχο την πρόσκαιρη κερδοφορία, αλλά την μακροχρόνια και ποιοτική δουλειά που προσφέρουμε ταυτόχρονα με τα άριστα αποτελέσματα που απολαμβάνουν όσοι μας έχουν εμπιστευτεί και μας έχουν φέρει στα Νο1 κέντρα του είδους μας σε Ελλάδα & Κύπρο. Η διαφορά μας έγκειται στην ουσιαστική εμπειρία, το επιστημονικό επίπεδο, τη συνεχή κατάρτιση και την αυστηρή επιλογή των συνεργατών μας με κριτήριο το ήθος και τη γνησιότητα που πρέπει να φέρει ένας θεραπευτής. Ο βασικός μας στόχος είναι η θεραπεία του ανθρώπου και αυτό μπορεί να επιτευχθεί είτε αναπτύσσοντας κατάλληλα και αξιόλογα κέντρα franchise, είτε εκπαιδεύοντας παράλληλα τους θεραπευτές του αύριο που θα κάνουν την ουσιαστική διαφορά. Η εξέλιξή μας είναι ραγδαία τα τελευταία χρόνια και υπολογίζεται να πολλαπλασιαστεί τα έτη που διανύουμε.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά