FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Παρασκευή 07 Δεκεμβρίου 2018.

Today Neoi Epivates 2017

O Όμιλος Today Group, λειτουργεί ως ένα σύνολο brands που μπορούν να προσαρμοστούν και να λειτουργήσουν σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Ο υποψήφιος Franchisee έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το σωστό και σύμφωνα με τις ικανότητές του brand:

 • Today Stores: Καταστήματα μικρής λιανικής με πόστο καφέ

 • Todaylicious: Καταστήματα καφεστίασης

 • Today’s Delicious Stores: Καταστήματα συνδυαστικών αγορών μικρής λιανικής & καφεστίασης.

- Θάνος Πιτσινής (Group Development Director)

Όλα τα καταστήματα έχουν 24ωρη λειτουργία, 7 ημέρες την εβδομάδα & 365 ημέρες το χρόνο, concept που δεν υπάρχει στην αγορά του Franchise. Αυτό σημαίνει πως παρέχοντας διαφορετικές προτάσεις ανάλογα με την ώρα της ημέρας, ο κάθε πελάτης επισκέπτεται το κατάστημα πολλαπλές φορές και προμηθεύεται διαφορετικά ανά ώρα προϊόντα.

Η τεχνογνωσία που προκύπτει από τη λειτουργία ενός τέτοιου portfolio και η εμπειρία μέσα στα 15 χρόνια λειτουργίας του στην αγορά, η άμεση ανταπόκριση στις μεταβολές του επιχειρησιακού περιβάλλοντος είναι η αιτία να εξελιχθούν και να συνυπάρχουν τα 3 διαφορετικά concepts, ώστε οι επενδυτές μας να έχουν την απόσβεση της αρχικής τους επένδυσης ομαλά.

Συμπληρωματικά, η χρήση νέων τεχνολογιών, νέων πληροφοριακών συστημάτων, η μεθοδική και αποτελεσματική παρακολούθηση & υποστήριξη κάθε ενός καταστήματος ξεχωριστά, είναι οι βάσεις για την άριστη λειτουργία των καταστημάτων του δικτύου μας.

Δέσμευση μας, η διαρκής εξέλιξη μας, σε ανθρώπινο δυναμικό & υποδομές, για να έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες & ανάπτυξη οι συνεργάτες μας.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά