FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018.

Senatus Εν πλω 2018

Με δεδομένη την αγάπη όλων μας για τη θάλασσα το «Εν πλω» είναι για εμάς μια γιορτή…. η γιορτή της θάλασσας.

Από την Πέμπτη 14 Ιουνίου έως και την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 ήταν ένα 4ημερο που παρουσιάστηκε στους Ηρακλειώτες αλλά και στους επισκέπτες του τόπου μας, σειρά θαλασσινών εκδηλώσεων για την πρόληψη και ασφάλεια στη θάλασσα αλλά και την αναψυχή.

Στην πλατεία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου έγιναν βόλτες των επισκεπτών με φουσκωτά σκάφη, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, έκθεση σκαφών και συναφών προϊόντων και άλλες δράσεις που έδωσαν την ευκαιρία στους επισκέπτες να ενημερωθούν για την πρόληψη και την ασφάλεια στη θάλασσα. Πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις αγωνιστικών σκαφών και jet που είναι ασφαλισμένα στη SENATUS, καθώς και πολλές ακόμα δραστηριότητες και όλα αυτά εντελώς δωρεάν για όλους τους επισκέπτες!

Η SENATUS συμμετείχε εκτός των άλλων και με κεντρικό περίπτερο στην έκθεση «Εν πλω 2018» που διοργανώνεται για 5η συνεχή χρονιά, με πρωτοβουλία του Παγκρήτιου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών. Συνδιοργανωτής είναι η Περιφέρεια Κρήτης ενώ η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου. Το τετραήμερο εκδηλώσεων, έλαβε χώρα, στην προβλήτα μικρού Κούλε, στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και πλήθος κόσμου απόλαυσε τη διοργάνωση αυτή.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά