FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

Grec Header

Στον Γρηγόρη πιστεύουμε πως οι άνθρωποι που μας φτιάχνουν τη μέρα, είναι εκείνοι που ξέρουμε με το μικρό, που με μία μικρή κίνησή τους, ένα κομπλιμέντο, ένα σχόλιο μάς κάνουν να χαμογελάμε. Και εμείς θελήσαμε να πούμε ένα ευχαριστώ σε όλους εκείνους, αφιερώνοντάς τους όχι μόνο όλο μας τον τηλεοπτικό χρόνο αλλά και κάθε υλικό της νέας μας καμπάνιας. Αλλά… σκεφτήκαμε πως θα ήταν ακόμα πιο ωραίο αν όλοι είχαν τη δυνατότητα να φτιάξουν τη μέρα όσων φτιάχνουν τη δική τους.

Και το κάναμε. Πώς; Δημιουργώντας το mouftiaxestimera.gr, μια digital ενέργεια που δίνει στον καθένα τη δυνατότητα να φτιάξει τη μέρα ενός δικού του. Η διαδικασία υπερεύκολη, το αποτέλεσμα υπέρ-cool. Μπαίνοντας στο site, χρειάζεται απλά να γράψεις το μικρό όνομα και ένα μικρό μήνυμα και να το μοιραστείς μαζί του με ένα video, καλοκαιρινό, διαφορετικό και full feelgood.

Έτσι, ο καθένας μπορεί να φτιάξει τη μέρα ενός αγαπημένου του ανθρώπου, φτιάχνοντας και τη δική του! Και… όχι μόνο αυτό, στον Γρηγόρη θέλουμε φτιάξουμε ακόμα περισσότερο τη διάθεση όσων συμμετέχουν, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν τον καφέ τους από εμάς για ένα μήνα.

Τώρα που γεμίσαμε με θετικό vibe, πάμε να γεμίσουμε τα social media με το όνομα εκείνων που μας φτιάχνουν τη μέρα.

Τέλος, η ενέργεια έχει μεταφερθεί και στο κατάστημα, καθώς όσοι πάρουν τον καφέ τους από ένα Γρηγόρη ή μέσω delivery, θα δουν πάνω στο ποτήρι τους ένα θετικό μήνυμα που θα τους φτιάξει την διάθεση!

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά