FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

StartupperAwards2018

Συνολικά βραβεύθηκαν 12 νεοφυείς εταιρείες, 3 γυναίκες «Startuppers», καθώς και μια πρωτοβουλία. Οι ελληνικές καινοτόμες ιδέες που γίνονται «επιχειρείν» και διεκδικούν ή ήδη έχουν επιτύχει την έξοδο τους στην διεθνή αγορά, βραβεύτηκαν στο πλαίσιο των βραβείων Startupper Awards που διοργανώνει το Startupper.gr και έχουν πλέον καταστεί θεσμός στο οικοσύστημα των νεοφυών επιχειρήσεων.

Συνολικά βραβεύθηκαν 12 νεοφυείς εταιρείες, 3 γυναίκες «Startuppers», καθώς και μια πρωτοβουλία, από τις συνολικά 6 κατηγορίες των Startupper Awards 2018.

Αναλυτικά, στην κατηγορία Mature Startups την πρώτη θέση κατέβαλε η Startup εταιρεία, e-table, την δεύτερη θέση βρέθηκε η Startup εταιρεία owiwi , ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Startup, CityCrop.

Στην κατηγορία Scaleup Startups νικήτρια εταιρεία αναδείχθηκε η doctoranytime και ακολούθησαν οι Startup εταιρείες: Douleutaras.gr και Blueground.

Στην τρίτη κατηγορία των βραβείων, αυτή των Social Startups στην πρώτη θέση βρέθηκε η ομάδα της Handsup και ακολούθησε αυτή της Dogs’ Voice, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε αυτή της a million senses.

Στη νέα κατηγορία Startupper Awards, Γυναίκες Startuppers, νικήτρια αναδείχθηκε η Αλεξία Κωτσή από την Funkmartini, ακολούθησε η Χαρά Στάθη από την Handsup, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Αθηνά Ντόβα από την owiwi.

Στην κατηγορία, Early stage Startups νικήτρια ομάδα ήταν αυτή της Chainproof, ενώ στην δεύτερη θέση βρέθηκε η Startup olwyc και στην τρίτη θέση η Startup εταιρεία Yammas. Σημειώνεται πως η Startup εταιρεία Chainproof, νικήτρια της συγκεκριμένης κατηγορίας έλαβε, από την πρέσβειρα του Ισραήλ, Ιρίτ Μπέν-‘Αμπα, ένα εισιτήριο για την επιχειρηματική αποστολή της πρεσβείας στο DLD Tel Aviv Innovation Festival τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Στην τελευταία και έκτη κατηγορία, Δομές – Βραβεία – Πρωτοβουλίες, μεγάλος νικητής ήταν η πρωτοβουλία του egg – enter.grow.gο, της Eurobank που τα τελευταία χρόνια στηρίζει τα τελευταία χρόνια σταθερά την ελληνική startup σκηνή.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως τα Startupper Awards 2018 έδωσαν δώρα αξίας μεγαλύτερης των 25.000 ευρώ, ενώ για ακόμη μια χρονιά η εκδήλωση της τελετής βράβευσης των Startupper Awards φιλοξενήθηκε στα γραφεία της Interamerican.

Οι νικητές των Startupper Awards 2018 προέκυψαν από την ψηφοφορία του κοινού, μέσω της πλατφόρμας E-SURVEY, ενώ συνολικά η διαδικασία συγκέντρωσε περίπου 6.500 ψήφους.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά