FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Nobacco Breakfast

Την επιδίωξη της NOBACCO να βρίσκεται στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων που επηρεάζουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων λιανικής, τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Μάρκος Μαρκόπουλος σε συζήτηση στο πλαίσιο του Retail Business Breakfast το οποίο διοργάνωσαν στη Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία και η Analytical View, σε συνεργασία με τη SAS και την Boussias Communications.

Στην εκδήλωση με θέμα «Advanced Analytics & AI at the service of modern and effective Retailers» παρέστησαν υψηλόβαθμα στελέχη των κορυφαίων εταιρειών λιανικής, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι φορέων οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να συζητήσουν για την επίδραση των προηγμένων analytics και της τεχνητής νοημοσύνης στην άσκηση των καθημερινών λειτουργιών μιας εταιρείας του κλάδου.

Ο κύριος Μαρκόπουλος στάθηκε στις δυνατότητες που προσφέρει η ανάλυση δεδομένων στη βελτίωση και στην εξατομίκευση της εμπειρίας των πελατών της ΝΟΒACCO, τομέα στον οποίο η NOBACCO διακρίνεται συστηματικά.

«Είναι προτεραιότητα για εμάς να συνεχίσουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας και, στην κατεύθυνση αυτή, η αξιοποίηση των εργαλείων που μας δίνει η ανάπτυξη των big data analytics είναι μονόδρομος για εταιρείες όπως η NOBACCO, που επιδιώκει να οδηγεί τις εξελίξεις στον κλάδο της», σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της NOBACCO.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά