FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2018.

Espa Leader

Με τις προσκλήσεις για τα ιδιωτικά έργα να υπολογίζονται για τον Σεπτέµβριο, αξίζει να σηµειωθεί ότι όλα τα έργα µεταποίησης γεωργικών προϊόντων προϋπολογισµού ως 600.000 ευρώ θα προκηρυχθούν µέσω των Leader όµως η αυξηµένη ενίσχυση του 65% έχει προβλεφθεί µόνο για έργα κάτω των 300.000 ευρώ.

Όσον αφορά τις προκηρύξεις του Leader Ηρακλείου που διαθέτει και τον µεγαλύτερο προϋπολογισµό από όλα τα προγράµµατα, δηλαδή 13,9 εκατ. ευρώ προβλέπονται τα παρακάτω:

Μεταποίηση: Ειδικό βάρος θα δοθεί: στα προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας, σε προϊόντα κοσµετολογίας και φαρµακευτικής από γεωργικά προϊόντα (πχ προϊόντα από αλόη, λάδι, αρωµατικά φυτά) και µονάδων παραγωγής αιθέριων ελαίων, σε τυροκοµεία και παραπροϊόντα γάλακτος, στα τυποποιητήρια µελιού, λαδιού, κρασιού, σε µονάδες παραγωγής αποσταγµάτων από οπωροκηπευτικά ή αµπελοοϊνικής προέλευσης (τσικουδιά) και σε µονάδες επεξεργασίας υπολειµµάτων ελαιουργείων δύο φάσεων για δηµιουργία κοµπόστ.

Στο προτεινόμενο έργο, θα πρέπει να εξασφαλίζεται η προσβασιµότητα των ατόµων µε αναπηρία (ΑΜΕΑ). Το ανώτερο συνολικό κόστος της επένδυσης µπορεί να ανέρχεται µέχρι 180.000 ευρώ. Η στήριξη των προαναφερόµενων επενδύσεων µε ποσοστό ενίσχυσης 65% (ΚΑΝ 1407/2013-de minimis).

∆ικαιούχοι θα είναι φυσικά πρόσωπα µέχρι 35 ετών και νοµικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, στο κεφάλαιο των οποίων συµµετέχουν νέοι/ες (µέχρι 35 ετών) µε ποσοστό τουλάχιστον 75% και η διαχείρισή τους ασκείται αποκλειστικά από τους νέους.

Περισσότερα

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά