FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018.

Mikel Usa

Ηρθαν τα νέα cups των Mikel έτοιμα να σας συναρπάσουν και να σας "ταξιδέψουν" σε μια άλλη απολαυστική διάσταση. Ανακαλύψτε 'τα στα καταστήματα της αλυσίδας και γίνετε μέλος της πιο πολύχρωμης κοινότητας.

Έλα σ' ένα κατάστημα Mikel, ανακάλυψε το νέο μας cup και γίνε μέλος της πιο πολύχρωμης, ενωμένης και "ανήσυχης" παρέας, γεμάτη θετική σκέψη.

Join The Coffee Community!

Συνεχίζοντας την αναπτυξιακή πορεία τους, τα Mikel θα διαθέτουν παρουσία σε 8 χώρες και στις 5 ηπείρους έως το τέλος του 2018.

Το νέο Mikel άνοιξε επίσημα τις πόρτες του στις 9 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην πολιτεία της Μασαχουσέτης.

Σύντομα αναμένεται να λειτουργήσει το πρώτο Mikel στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας και στην συνέχεια σειρά παίρνει η Αίγυπτος. Το κατάστημα που θα λειτουργήσει στο Κάιρο αποτελεί και ένα σημαντικό στοίχημα για την Mikel καθώς είναι η πρώτη χώρα που θα επεκταθεί με χαμηλότερο εισόδημα από ότι η Ελλάδα. Αλλωστε στην περίπτωση της Αιγύπτου έχει γίνει προσπάθεια να πιεστούν τα κόστη ώστε να μπορέσει να προσαρμοστεί το μοντέλο στις δυνατότητες του βιωτικού επιπέδου της χώρας.

Παράλληλα μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να ανοίξουν δύο ακόμη καταστήματα στο Λονδίνο, όπου η Mikel είχε επεκταθεί νωρίτερα μέσα στο 2018 ενώ νέα σημεία έρχονται και στην αγορά της Κύπρου όπου ήδη διαθέτει 7 καταστήματα.

Σε ότι αφορά στο 2019, πέρα από το Λονδίνο που αποτελεί ένα από τα βασικά στοιχήματα καθώς είναι μία τεράστια και δυναμική αγορά, η Mikel θα επιχειρήσει και την είσοδο της στην γερμανική αγορά όπου ήδη υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον από επιχειρηματίες για την απόκτηση καταστήματος.

Τα Mikel είναι ένα από τα πλέον πετυχημένα "παιδιά της ύφεσης", ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2008 από την Λάρισσα και σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε να έχει παρουσία σε όλη την χώρα. Όπως εξηγεί υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας η χειρότερη χρονιά για την αλυσίδα ήταν το 2015 καθώς είχε μειωθεί στο ελάχιστο η κατανάλωση και είχε πέσει αρκετά η μέση απόδειξη ανά κατάστημα.

Από το 2016 άρχισαν να φαίνονται τα πρώτη σημάδια ανάκαμψης ενώ η περσινή χρονιά άρχισε να ομαλοποιείται η κατάσταση και να αναβαίνει τόσο η κίνηση στα καταστήματα όσο και η κατανάλωση σε αυτά. Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν να προστεθούν στο μενού των Mikel περισσότερες επιλογές κυρίως στην κατηγορία των snack. Παράλληλα εντάθηκε το ενδιαφέρον για την δημιουργία νέων καταστημάτων κάτι που έχει οδηγήσει την Mikel να διαθέτει σήμερα 185 καταστήματα από 163 που ήταν το 2017.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά