NOBACCO, Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Δώρα, εκπτώσεις και άλλες εκπλήξεις επιφυλάσσει η NOBACCO σε όσες και όσους επισκεφθούν τα καταστήματά της ή παραγγείλουν μέσω του NOBACCO e-shop από την 1η έως και τις 6 Οκτωβρίου 2018.

Συμμετέχοντας στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (Ε.Ι.Ε.Π.) η NOBACCO διοργανώνει στα καταστήματά της σειρά προσφορών και προωθητικών ενεργειών με σκοπό να τιμήσει την εμπιστοσύνη του κοινού αλλά και να επιβραβεύσει τους ανθρώπους της που εργάζονται καθημερινά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Οι λάτρεις του ατμίσματος θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα μέσω της «μυστικής ένδειξης» σε επιλεγμένα προϊόντα καθώς και με κληρώσεις για όσους πραγματοποιήσουν παραγγελίες μέσω e-shop. Επίσης οι πελάτες της NOBACCO θα επωφεληθούν από ειδικές εκπτώσεις σε επιλεγμένα προϊόντα NOBACCO που διατίθενται στο e-shop και σε όλα τα καταστήματά της. Για όλες τις παραγγελίες από το ηλεκτρονικό κατάστημα καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα προσφέρονται δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα.

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ! Οι πελάτες των φυσικών καταστημάτων της NOBACCO ενδέχεται να έχουν μία αναπάντεχη συνάντηση, καθώς όλα τα στελέχη του top management της εταιρείας, πάντα στην πρώτη γραμμή, θα είναι εκεί για να γνωρίσουν τους καταναλωτές και να συνομιλήσουν μαζί τους.

«Στη NOBACCO προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια εξαιρετική εμπειρία. Επιδιώκουμε την άμεση, «ζωντανή» επικοινωνία με αυτούς γιατί μας βοηθά να κατανοούμε τις ανάγκες τους, να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, να γινόμαστε καλύτεροι. Σε αυτό είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος των ανθρώπων μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης. Η συμμετοχή μας στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών συμβολίζει αυτή τη διπλή δέσμευσή μας, προς τους πελάτες μας και προς τους εργαζομένους της NOBACCO», δήλωσε ο κος Μάρκος Μαρκόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της NOBACCO.

Από τη 1 έως και τις 6 Οκτωβρίου 2018 επισκεφθείτε ένα κατάστημα NOBACCO για να απολαύσετε μοναδικές προσφορές ατμίσματος σε συσκευές και υγρά αλλά και για να λύσετε κάθε απορία σας από τους πλέον εξειδικευμένους vape specialists!

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά