FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Everest Melisia

Δύο σημαντικά βραβεία στην κατηγορία «Mobile Εφαρμογές για Λιανεμπόριο και Καταναλωτές» απέσπασε η νέα εφαρμογή των everest, στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Mobile Excellence Awards 2018 powered by DIS, των βραβείων που συνδιοργάνωσαν για 4η συνεχή χρονιά η Boussias Communications και το Εργαστήριο “ELTRUN” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το everest app αποτελεί ένα σύγχρονο και λειτουργικό εργαλείο, μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να παραγγείλει εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα του προϊόντα, επιλέγοντας τον τρόπο και την ώρα παραλαβής της παραγγελίας του, είτε μέσω delivery, είτε μέσω take away. Η επιτροπή των βραβείων επιβράβευσε την καινοτομία και τη λειτουργικότητα του everest app, απονέμοντας του το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Mobile Service for Consumers” και το Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία “Mobile Commerce”.

Κατά την παραλαβή των βραβείων η κ. Στέφη Αναρούσου, CRM & e-commerce Manager των everest, δήλωσε: “Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βραβευόμαστε σήμερα για το everest app. Για εμάς στα everest η βελτιστοποίηση της εμπειρίας των καταναλωτών μας σε κάθε επαφή τους με τη μάρκα αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα. Οι νέες τεχνολογίες μας προσφέρουν πολλές δυνατότητες προς αυτή την κατεύθυνση, βοηθώντας μας να εξασφαλίσουμε για το κοινό μας την καλύτερη δυνατή online εμπειρία.”

Μέσω των Mobile Excellence Awards κάθε χρόνο διακρίνονται και επιβραβεύονται επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους, για την ανάπτυξη mobile εφαρμογών που αναβαθμίζουν τη λειτουργία τους, το marketing και την εμπειρία που προσφέρουν στους πελάτες τους.

Τα everest συνεχίζουν δυναμικά την πορεία του digital transformation, σχεδιάζοντας διαρκώς νέες υπηρεσίες με στόχο τη βελτίωση της καταναλωτικής εμπειρίας, οι οποίες αναμένεται να παρουσιαστούν στο άμεσο μέλλον.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά