FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Κυκλοφορεί στα περίπτερα το τεύχος No91 του FRANCHISE BUSINESS, με ειδικό αφιέρωμα και αποκλειστικές συνεντεύξεις στις πλέον καινοτόμες και γνωστές αλυσίδες franchise για το 2019.

Το FRANCHISE BUSINESS, το Νο1 μέσο ενημέρωσης για το franchising, πρωτοκυκλοφόρησε την Άνοιξη του 1998, πριν από οιαδήποτε άλλη σχετική πρωτοβουλία, διατηρεί σταθερά ηγετική, θεσμική και πρωταγωνιστική θέση στον κλάδο, κυκλοφορεί στα περίπτερα, σε νεωτεριστικό σχήμα, με τιμή περιπτέρου 2,5 €, σε διασύνδεση με το Franchise.GR μέσω QRcodes.

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε δωρεάν όλο το νέο τευχός κάνοντας κλικ στο https://franchise-business.gr

Οι πλέον καταξιωμένες αλλά και οι ταχύτερα αναπτυσσόμενες αλυσίδες franchise σάς περιμένουν στο νέο τεύχος του περιοδικού, ώστε να επανακαθορίσετε το επαγγελματικό και επιχειρηματικό μέλλον σας, εκμεταλλευόμενοι τα προνόμια του franchising.

Το FRANCHISEBUSINESS, το πρώτο περιοδικό για το franchising που κυκλοφόρησε στη χώρα μας, διανύει πλέον το 19ο έτος της επιτυχημένης εκδοτικής δραστηριότητάς του, ως leader και franchisetrendsetter μέσο ενημέρωσης, σε νεωτεριστικό σχήμα, πρωτοστατώντας συνέχεια και έχοντας εισάγει την τεχνολογία των Franchise Quick Response codes.

Το FRANCHISEBUSINESS μέσω των FQRcodesμε ένα απλό κλικ, με την κάμερα του κινητού σας, μεταβαίνετε αυτόματα στην ηλεκτρονική παρουσίαση του concept που σας ενδιαφέρει, στο www.Franchise.GR, έχοντας την δυνατότητα για photo albums, videos, downloads, comments, rate system, αιτήσεις ενδιαφέροντος, tags system και όλα αυτά σε οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο διαδίκτυο, καθώς το www.Franchise.GR προσαρμόζεται αυτόματα (responsive layout) σε κάθε συσκευή (Η/Υ, laptops, tablets, mobile phones) και δημιουργεί νέα standards στην ενημέρωση των ενδιαφερόμενων δικαιοδόχων.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά