FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Ab Xmas 2018 Kalanta

Φέτος και κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, η ΑΒ Βασιλόπουλος γέμισε 27 καταστήματά του δικτύου της για 7 ημέρες με μοναδικούς ήχους από παραδοσιακά και δημοφιλή κάλαντα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς από όλη την Ελλάδα σε θεατρική μορφή.

Με οδηγό την παράδοση και το έθιμο των καλάντων, που παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο σε πολλές περιοχές της χώρας μας, η ΑΒ εξιστόρησε τα γεγονότα των ημερών (Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνια). Μέσα από το τραγούδι των «καλαντιστών» (τραγουδιστές των καλάντων), η εταιρεία εξέπληξε ευχάριστα τους πελάτες της και μετέδωσε το εορταστικό κλίμα με έναν άμεσο, οικείο και παραδοσιακό τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εορταστική εμπειρία από τις 22.12 μέχρι τις 31.12, σε 27 καταστήματα του δικτύου της ΑΒ σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Καλαμάτα.

Μέσα από δρώμενο διάρκειας 20’ λεπτών, οι «καλαντιστές» από τον Θεατρικό Οργανισμό «Μορφές Έκφρασης» τραγούδησαν και μετέφεραν τη μαγεία των γιορτών σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ, με τη συνοδεία τυμπάνων και πνευστών, ενώ οι παραδοσιακές στολές τους από διάφορες περιοχές της χώρας έκλεψαν την παράσταση. Παράλληλα, οι πελάτες της ΑΒ απόλαυσαν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κεράσματα όπως μελομακάρονα και κουραμπιέδες, βιώνοντας, έτσι, τη μαγεία των εορτών.

Η μοναδική αυτή εορταστική εμπειρία συμπλήρωσε αρμονικά την αγοραστική εμπειρία και ένωσε τους πελάτες της μέσα στο κατάστημα, θυμίζοντας πως η Ελλάδα και η παράδοση μάς συνδέουν όλους!

Για μια ακόμη χρονιά, η ΑΒ Βασιλόπουλος επέλεξε, σχεδίασε και πραγματοποίησε καινοτόμα προγράμματα και ενέργειες, ενώνοντας τους συνεργάτες, τους προμηθευτές και τους πελάτες της σε μια μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης, χαράς και αγάπης. Και αυτά τα Χριστούγεννα, η δημιουργικότητα των ανθρώπων της ΑΒ βρέθηκε στο επίκεντρο κάθε εταιρικής πρωτοβουλίας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την προσήλωση της να προσφέρει το καλύτερο σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας!

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

  • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά