FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

So Easy Banner Design

Συνεχίζεται η ανάπτυξη μέσω franchise του ομίλου So Easy® με νέα παραρτήματα σε N. Kόσμο, Χαλάνδρι, Ν. Ερυθραία και Γλυφάδα.

Τα εκπαιδευτήρια So Easy® πρωταγωνισθούν στον κλάδο της εκπαίδευσης με 70 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα, έχοντας αποσπάσει την ύψιστη διάκριση στο χώρο με το Βραβείο Βέλτιστης Μαθησιακής Εμπειρίας από τα Education Leaders Awards.

Ο όμιλος So Easy Education® προσφέρει 4 προτάσεις franchise:

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών So Easy®, καταφέρνουν να κερδίζουν τους σπουδαστές κάθε ηλικίας και να δημιουργούν πετυχημένους συνεργάτες, συνδυάζοντας την προσωπική επαφή και ενασχόληση με τις πιο πρωτοποριακές και αποτελεσματικές μεθόδους εκπαίδευσης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο ότι όλοι μπορούν να μάθουν οποιαδήποτε ξένη γλώσσα αβίαστα και για πάντα. Απελευθερώνουν από τις πρώτες κιόλας ώρες τον κάθε σπουδαστή. Πολύ γρήγορα αγαπά και χαίρεται την επαφή με τη γλώσσα που διάλεξε να μάθει, νιώθοντάς τη δική του.

ΔΙΚΤΥΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Τα φροντιστήρια ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ®, έχοντας ηγετική παρουσία 30 ετών και συνεχείς επιτυχίες στην εισαγωγή μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, προσφέρoυν δυναμικές ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας, πάθους για την εκπαίδευση και εμπειρίας στην πράξη. Στο ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ η μαθητοκεντρική προσέγγιση δε μένει στη θεωρία.

Γίνεται πράξη από την πρώτη κιόλας μέρα που ο κάθε μαθητής θα ενταχθεί στην οικογένεια μας. Κάθε παιδί είναι μοναδικό και γι’ αυτό μπορεί κοντά μας με σιγουριά και ασφάλεια, να κατακτήσει τη δική του ατομική επιτυχία.

ΚΕΝΤΡΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Τα Κέντρα Ψηφιακής Εκπαίδευσης Win.net, πρωτοπόροι στην πληροφορική για παιδιά, ξεκινούν το 1995 στον Πειραιά και προσφέρουν ολοκληρωμένα προγράμματα εκμάθησης πληροφορικής και εφαρμογών ψηφιακής τεχνολογίας. Επιπροσθέτως, παρέχουν πιστοποιήσεις γνώσεων, ως επίσημα εξεταστικά κέντρα μέσω των μεγαλύτερων διεθνών φορέων όπως ECDL και Diploma, που αναγνωρίζονται από το ελληνικό Δημόσιο, ενώ φιλοδοξούν να αποτελέσουν φορείς εκπαίδευσης νέων τεχνολογιών, που θα αποτελέσουν μέρος της αυριανής καθημερινότητας.

All In One Education

Επίσης, ο όµιλος So Easy Education® είναι ο µόνος που προσφέρει µια ολοκληρωµένη λύση πολυεκπαιδευτηρίου, συνδυάζοντας τρία brands που αντιπροσωπεύουν:

 • Την εκµάθηση ξένων γλωσσών µε το So Easy® Κέντρο Ξένων Γλωσσών.

 • Την πληροφορική/ψηφιακή εκπαίδευση µε το Easy WIN.NET® Κέντρο Ψηφιακής Εκπαίδευσης.

 • Τη Μέση Εκπαίδευση και τη Σχολική Μελέτη Δημοτικού & Γυμνασίου με το φροντιστήριο ΑΡΕΙΜΑΝΙΟ.

Με αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται:

 • Μείωση των εξόδων μέσω οικονομίας κλίμακας.

 • Υπερδιπλασιασμό των εσόδων μέσω του Cross-Selling.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα franchise του ομίλου So Easy Education μπορείτε να επικοινωνήστε:

Τηλέφωνο: 210 41.37.919

Email: data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAHcAAAAPAQMAAADkhsJlAAAABlBMVEUAAAAAAAClZ7nPAAAAAXRSTlMAQObYZgAAAAlwSFlzAAAOxAAADsQBlSsOGwAAAH5JREFUCJljYCAHSNig8d3gzMrZz4/Pt4ur+Pj4+MwGqx8MZ2eb5dycEXZ2tkHOzYa0MwyJQP4NibjE2Z+fSTakHWCQBPMdJGezJc5ssDkAVP/8zA1pN5C28z0JBxgqfrOxz+CzAZr3vHEeUJ6BmQ1mFWNPGgMyn58BzVlYAAC8wzF9WCsfmQAAAABJRU5ErkJggg==

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

 • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

 • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

 • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

 • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

 • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

 • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

 • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

 • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

 • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά