FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Shmata Ifi

Όσο μεγαλύτερη βαρύτητα δίνουν οι επιχειρήσεις στην κατοχύρωση των δικαιωμάτων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας τους, τόσο πιο επιτυχημένες είναι. Η ανάπτυξη των επιχειρήσεων που δίνουν βαρύτητα στα στοιχεία αυτά έχει εκτιμηθεί ότι είναι κατά 22% υψηλότερη σε σχέση με την ανάπτυξη επιχειρήσεων που δεν δίνουν προτεραιότητα σε αυτά. Το σήμα σας είναι το σύμβολο μέσω του οποίου σας αναγνωρίζουν οι πελάτες σας. Το σήμα σας σάς διακρίνει από τους ανταγωνιστές σας.

Η προστασία των δικαιωμάτων της επιχείρησης είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της, για την ομαλή της εξέλιξη και την αποφυγή προβλημάτων στο μέλλον. (Πηγή ΕUIPO).

Μπορείτε να προστατεύσετε και να αξιοποιήσετε το σήμα σας ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ

Ενημερωθείτε με λεπτομέρεια σχετικά με τα εμπορικά σήματα ΕΔΩ

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ:

Ι. ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΗ - Μ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Λ. Αλεξάνδρας & Καβάσιλα 9, Αθήνα, 11473

T (210) 64 31 315

F (210) 64 31 316

data:image/png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAAGkAAAAPAQMAAADd4XM+AAAABlBMVEUAAAAAAAClZ7nPAAAAAXRSTlMAQObYZgAAAAlwSFlzAAAOxAAADsQBlSsOGwAAAIJJREFUCJljYMALDBswuPwMBgwMzGAuI5Ar2ADnFs58fn76vJrKj88P8O0DKt5glnN1s8HZ2cYMkpuB3IffeK5vNvg7+zOD5AYg97EZzwVjg4OzmRn4gSYYbjbjn7jZDKg4WQLI/TvzGw+/nEzlzIfH+w3AhvNAXMAs2YDMBbqGAAAApJMoKS/UBIUAAAAASUVORK5CYII=

 • Το Γραφείο μας αναλαμβάνει την κατάθεση σημάτων στο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης/ Τμήμα Κατάθεσης Σημάτων ηλεκτρονικά ή με αυτοπρόσωπη παρουσία. Αναλαμβάνει συγκεκριμένα τον έλεγχο του σήματος (διακριτική δύναμη αυτού, πρόσκρουση σε προγενέστερα εθνικά, κοινοτικά, διεθνή σήματα) και όλη τη διαδικασία κατάθεσης αυτού με την προετοιμασία των απαραιτήτων εγγράφων.

 • Δεν είναι σπάνιο ορισμένες επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν ένα όνομα και όταν επιχειρήσουν να το κατοχυρώσουν, να ανακαλύψουν ότι προσκρούει σε προγενέστερο σήμα. Το Γραφείο μας καλύπτει και αυτές τις περιπτώσεις. Σας δίνει συμβουλές για να μπορέσετε να ξεπεράσετε τον σκόπελο αυτό και να κατοχυρώσετε το σήμα σας.

 • Η κατοχύρωση σε κοινοτικό επίπεδο επιτρέπει την ευρύτερη προστασία και την ασφαλή ανάπτυξη της επιχείρησής σας και στοκ εξωτερικό. Το Γραφείο μας αναλαμβάνει την κατοχύρωση του σήματός σας με ηλεκτρονικό τρόπο, που σας επιτρέπει την εξοικονόμηση δαπανών (μικρότερο τέλος καταχώρισης).

 • Το Γραφείο μας διαθέτει διεθνείς συνεργασίες, που επιτρέπουν την κατοχύρωση των δικαιωμάτων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας σας σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για επιλεγμένους συνεργάτες, που έχουν αξιολογηθεί με βάση την κατάρτισή τους, την αξιοπιστία τους, την αποδοτικότητά τους αλλά και τις σωστές τιμές. Ακόμα και σε χώρες απόμακρες και άγνωστες, το γραφείο μας διαθέτει συνεργασίες που θα σας επιτρέψουν την ασφαλή και χωρίς επιφυλάξεις κατοχύρωση των δικαιωμάτων σας.

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

Comments

 • No comments found

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

 • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

 • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

 • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

 • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

 • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

 • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

 • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

 • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά