Coffee Lab Spot 2019

Ο καφές έχει περάσει σε άλλο level. Πλέον δε μιλάμε για τον καφέ αλλά για την ιστορία πίσω από κάθε φλιτζάνι …και όπως πάντα οι ιστορίες έχουν πρωταγωνιστές...

Ο αγρότης, από μια συγκεκριμένη χώρα, ο οποίος δουλεύει σε μια συγκεκριμένη φάρμα. Γνωρίζουμε το όνομα του, ποια εποχή έσπειρε το χωράφι του, με ποια τεχνική άφησε τους κόκκους να στεγνώσουν στον ήλιο, πως μεταφέρει τους σάκους και πόσες φορές βγάζει το σκύλο του βόλτα!

Ο barista δεν είναι απλώς κάποιος που φτιάχνει καφέ. Είναι εκείνος που αντιλαμβάνεται τις λεπτές διαφορές των γεύσεων, χρησιμοποιεί θερμόμετρα, μεζούρες και αποστακτήρια για να το τερματίσει! Γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ latte και flat white και έχει περάσει ατελείωτες ώρες σεμιναρίων για να μάθει πως να «σε ξεγελάσει» βγάζοντας ένα Cappuccino Freddo μέτριο χωρίς ίχνος ζάχαρης, απλά παίζοντας με τα ζάχαρα του ίδιου του καφέ (ναι γίνεται!).

Ο καταναλωτής. Όχι μόνο ο ψαγμένος χιπστεράς που το έχει στο DNA του. Αλλά, Eσύ και εγώ. Που στην τελική δε μας πολυ-ενδιαφέρει να πιούμε Kopi luwak (belieeeve me) αλλά βρε αδερφέ θέλουμε ο καφές μας να πίνεται. Δε θέλουμε τον καμένο καραβίσιο, ούτε να θυμίζει γαλακτομπούρεκο από το χάλια γάλα. Θέλουμε να πιούμε έναν ποιοτικό καφέ, θα ψάξουμε να βρούμε το καλό cafe στην περιοχή μας. Αν ο barista είναι αδερφός και μας προτείνει και κανέναν ψαγμένο μονοποικιλιακό δε θα πούμε όχι! Για εμας που ο καφες δεν ειναι αναγκη αλλα επιλογη!

ΤΑ COFFEE LAB ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των COFFEELAB ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.