ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Επί της Εθνικής Αντιστάσεως 8 στην Καισαριανή ξεκίνησε η νέα ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, κάθε μέρα φρεσκομαγειρεμένο φαγητό στην απόλυτη ποιότητα και τιμή που πουθενά αλλού δεν θα βρείτε όσο και να ψάξετε!

Η νέα ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ είναι γεγονός για να μας προσφέρει το χαμόγελο στην καθημερινότητα μας. Ήδη το νέο σπιτάκι στην Καισαριανή δέχεται ευχαριστίες από τη γειτονιά για την παρουσία του και όλοι στην ΣΠΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ νοιώθουν μεγάλη ευγνωμοσύνη στον κάθε επισκέπτη ξεχωριστά που το καλωσορίζει με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η πρόταση franchise της Σπιτικής Κουζίνας αποτελεί την αδιαφιλονίκητη επιλογή για όλους όσους αναζητούν ένα δυνατό concept στη Μικρή Εστίαση, καλύπτοντας τη πλέον βασική καταναλωτική ανάγκη, με μενού στις καλύτερες τιμές της αγοράς και στην υψηλότερη και πλήρη πιστοποιημένη ποιότητα.

Η Σπιτική Κουζίνα έχει σχεδιάσει και εφαρμόσει με επιτυχία σε 25 καταστήματα ένα πλήρες επιχειρηματικό σύστημα, βάση του οποίου λειτουργούν και υποστηρίζονται όλα τα καταστήματα franchise της αλυσίδας. Το κύριο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της είναι η διάθεση γευμάτων σε χαμηλή τιμή και σε κορυφαία ποιότητα, λόγω της υπερσύγχρονης και πιστοποιημένης μονάδας παραγωγής και του πλάνου εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που διέπει τη λειτουργία της μητρικής εταιρείας.

Franchise Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (min σε τ.μ.): 50

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ (σε Ευρώ): 50,000

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Franchise Info

2106540681

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά