WOMEN’SECRET fashion franchise

Η Women’Secret, το δημοφιλές, ισπανικό brand γυναικείων εσωρούχων & αξεσουάρ αποκτά πλέον και νησιώτικο αέρα, καθώς η εταιρεία εγκαινίασε ένα νέο κατάστημα στα Χανιά επί της Στρατηγού Τζανακάκη 30.

Το νέο διώροφο hot spot της Women’Secret άνοιξε τις πόρτες του στην οδό Τζανακάκη 30 για να μυήσει τις γυναίκες της Κρήτης στον υπέροχο και αισθησιακό κόσμο του ισπανικού brand. Η εκδήλωση των εγκαινίων μεταδόθηκε ζωντανά από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Top FM 106,5 και MAX FM 100,2 μέσα από την τρίωρη εκπομπή την οποία παρουσίασαν ο Γιώργος Μαυράκης και η Τζίνα Στρατάκη. Οι γυναίκες που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια, είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά δώρα μέσα από διαγωνισμούς αλλά και να διασκεδάσουν παρέα με τους μουσικούς παραγωγούς.

Το brand Women’Secret δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη το 1993, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρίας έως σήμερα και το 2001 πραγματοποίησε την επέκταση του σε διεθνές επίπεδο. Αποτελεί μέλος του Cortefiel Group, του δεύτερου μεγαλύτερου group λιανικής πώλησης στην Ισπανία. Σήμερα αριθμεί πάνω από 713 καταστήματα σε περισσότερες από 73 χώρες ενώ διατηρεί και το online κατάστημα HYPERLINK "http://www.womensecret.com , έχοντας ως στόχο να κατακτήσει ηγετική θέση στον χώρο των γυναικείων εσωρούχων. Το brand έχει σχεδιαστεί από γυναίκες για γυναίκες και συνδυάζει το prestige, τη θηλυκότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό, την άνεση και τις άριστες τιμές.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά