alterlife logo 350

Η alterlife λανσάρει νέο επιχειρηματικό μοντέλο στον κλάδο του fitness, με επένδυση από 24,500 Ευρώ, που προσφέρει εύκολη και ταχεία εκγύμναση, συνδυάζοντας το miha bodytec και το pilates.

Μια μοναδική επένδυση καθώς ο στόχος πρώτου έτους είναι μόνο 100 πελάτες, με δυνατότητα αναβάθμισης με extra μηχάνημα miha και αύξηση δυναμικότητας σε 200 πελάτες.

Εύκολη και άρτια εκπαίδευση, ώστε κάποιος που δεν είναι γυμναστής να μπορεί σε 10 ημέρες να είναι πλήρως έτοιμος.

Η γερμανική μητρική εταιρεία είναι η πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία στο fitness παγκοσμίως τα τελευταία 10 χρόνια δοκιμασμένη σε όλες της χώρες της Ευρώπης και με πάρα πολύ μεγάλη κάλυψη στην γερμανική αγορά.

Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, η εκγύμναση EMS αποτελεί μια από τις «κορυφαίες τάσεις» στον κλάδο. Αυτό το εξελιγμένο είδος γυμναστικής έχει εδραιωθεί ως μια εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδος για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, των επιδόσεων και της υγείας. Το miha bodytec προσφέρει άμεσα ορατά και αισθητά αποτελέσματα επειδή δρα σε βάθος κάτω από την επιφάνεια ολόκληρου του σώματος, μέσω της ηλεκτρομυϊκής διέγερσης (EMS). Είναι κατάλληλο για κάθε περίπτωση, καθώς καλύπτει τις προσωπικές σας ανάγκες με διαφορετικό τρόπο για τον καθένα μας. Ο χρόνος εκγύμνασης μειώνεται, ενώ τα αποτελέσματα αυξάνονται. Το λίπος και το βάρος μειώνονται, ενώ παράλληλα οι μύες αναπτύσσονται χωρίς να καταπονούνται οι αρθρώσεις, η δύναμη και η αντοχή αυξάνονται, η σιλουέτα και τα προβληματικά σημεία τονώνονται και γενικά απολαμβάνετε περισσότερη ευεξία.

#FranchiseGR #alterlife

miha bodytec alterlife 6

Tο Pilates αποτελεί μία από τις πιο διάσημες μεθόδους γυμναστικής στο σύγχρονο δυτικό κόσμο. Ξεκίνησε από την Aμερική, απέκτησε φανατικούς οπαδούς και τα τελευταία χρόνια άρχισε να διαδίδεται και στην Eλλάδα. Το Pilates αποτελεί μία μέθοδος εκγύμνασης που κρατά το σώμα σε άριστη φυσική κατάσταση, βασιζόμενη σε ένα σύστημα ασκήσεων διάτασης και ενδυνάμωσης. Με το Pilates το σώμα μεταμορφώνεται και αποκτά μια υγιή και αρμονική σιλουέτα, δυναμώνει και τονώνει τους μύες, βελτιώνει τη στάση του σώματος και αυξάνει την ευλυγισία του, ενώ παράλληλα συντονίζει και ισορροπεί σώμα και μυαλό. Η Love your body, η ολοκληρωμένη προσέγγιση της alterlife εγγυάται ότι σε σε 10 μαθήματα νιώθεις τη διαφορά, σε 20 τη βλέπουν οι άλλοι και στα 30 έχεις καινούργιο σώμα! Pilates Reformer/Tower/Cadillac και Περιτοναϊκή Θεραπεία για ένα εύρωστο υγιές σώμα χωρίς πόνους και δυσλειτουργίες! Για όσους έχουν αντιληφθεί τον σημαντικό ρόλο της καλής φυσικής κατάστασης στην ποιότητα ζωής... ή αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη μέση, τον αυχένα και τις υπόλοιπες αρθρώσεις τους.

alterlife

Η alterlife έχει δημιουργήσει το πλέον καινοτόμο και ολοκληρωμένο concept γυμναστηρίων με έντονα διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδιαίτερα επιτυχημένο, όπως αποδεικνύουν - άλλωστε - τα οικονομικά στοιχεία των 8 υφιστάμενων κέντρων. Διανύοντας μια συνεχώς ανοδική πορεία και διαθέτοντας πολυσχιδή δραστηριότητα στον κλάδο του fitness, η alterlife αναπτύσσει ένα αποδοτικό επιχειρηματικό μοντέλο franchise, σε ένα κλάδο με ιδιαίτερα σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης. Με ισχυρές ανθρώπινες και υλικοτεχνικές υποδομές διασφαλίζει συνεχή και ολοκληρωμένη υποστήριξη, από την πολυκάναλη διαφήμιση και το εμπνευσμένο marketing, μέχρι τις μοναδικές εμπορικές συνεργασίες, την άρτια εκπαίδευση και τα σύγχρονα συστήματα πληροφορικής, οργάνωσης και λειτουργίας.

Αν σας γοητεύει ο κόσμος του fitness και θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των ALTERLIFE ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε σε ένα δυναμικό και αναπτυσσόμενο κλάδο και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της ALTERLIFE και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά