comingsoon FBS franchise

Τέσσερεις (4) νέες συμβάσεις franchise ολοκληρώθηκαν μέσω της νο1 εταιρείας συμβούλων δημιουργίας και ανάπτυξης αλυσίδων franchise της FBS - Franchise Business Services εντός του Οκτωβρίου, για λογαριασμό αλυσίδων που εκπροσωπεί και υποστηρίζει η εταιρεία, και φυσικά με την συνδρομή του www.Franchise.GR της κορυφαίας διαδικτυακής πλατφόρμας για το franchise.

COFFEE LAB στη Λήμνο

Τα Coffee Lab έχουν καθιερωθεί ως η Νο 1 αλυσίδα 3rd wave coffee movement στην Ελλάδα, διαθέτοντας το πλέον δυναμικό brand name, κορυφαία τεχνογνωσία και ροφήματα από ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ μοναδικής προέλευσης (single origin), σε ασύγκριτες τιμές και ποιότητα, με ιδιόκτητες παραγωγικές εγκαταστάσεις και άριστα εκπαιδευμένους baristi. Με μοναδικό design καταστημάτων, εντυπωσιακό open espresso bar, εξαίρετα προϊόντα, από το καφέ φίλτρου κρύας εκχύλισης, μέχρι τα εκλεκτά ροφήματα σοκολάτας και αξεπέραστες καινοτομίες, από την εμφιάλωση του cold brew, μέχρι την λαχταριστή διαδικασία παρασκευής των ροφημάτων σοκολάτας, αλλά και τον ξεχωριστό τρόπο σερβιρίσματος, αποτελούν μια μοναδική πρόταση franchise και αλλάζουν τα δεδομένα του street coffee. Με αρχική επένδυση από 55,000 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των entry fees των 15,000 Ευρώ, χωρίς royalties αποτελούν κορυφαία επιλογή στη Μικρή Εστίαση.

MOKACCINO στο Ιλιον

Το νέο franchise project των MOKACCINO, εμπνευσμένο από την ισπανο-καραϊβική κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής, ξεκίνησε την ανάπτυξή του μέσω franchise. Με έντονα διαφοροποιητικά στοιχεία, τα MOKACCINO ξεχωρίζουν για το design τους σε χρώματα από τις Φαβέλες της Λατινικής Αμερικής, με δυνατό product mix, καφέδες και ποκιλία συνοδευτικών. Η καλύτερη value for money πρόταση στη Μικρή Εστίαση, με αρχική επένδυση από 25,000 Ευρώ μέχρι 35,000 Ευρώ, χωρίς entry fees και royalties και με δίκτυο που αριθμεί πλέον σε 4 καταστήματα μόλις σε λίγους μήνες από το λανσάρισμα του concept.

O-MORFIA στο Άργος

Στα καταστήματα O-MORFIA Cosmetics, οι πελάτισσες αισθάνονται την πολυτέλεια και εισπράττουν την εξυπηρέτηση που τους αξίζει, ζουν μια αξιομνημόνευτη εμπειρία με την βοήθεια των Make Up Artists μπορούν να επιλέξουν μεταξύ γνωστών brands καλλυντικών του εξωτερικού, σε τιμές που δεν θα έβρισκαν πουθενά. Με το εμπόρευμα παρακαταθήκη, χωρίς entry fees και με συνολική επένδυση από 40,000 Ευρώ, η πρόταση franchise των O-MORFIA Cosmetics αποτελεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιχειρηματική επιλογή.

ALTER EGO στα Μελίσσια

Η alter ego, με ένα ισχυρό δίκτυο 50+ καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, απόλυτα εναρμονισμένη τόσο με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, όσο και με την ελληνική νομοθεσία, υπερκαλύπτοντας τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, έχει εδραιωθεί ως ένα κορυφαίο brand και αναπτύσσεται δυναμικά μέσω franchise. Η εταιρεία διαθέτει εξαίρετα προϊόντα ηλεκτρονικού τσιγάρου, συσκευές alter ego, αλλά και επώνυμες συσκευές όλων των γνωστών οίκων, όπως και πιστοποιημένα υγρά αναπλήρωσης, με σειρές που παράγονται στην Ελλάδα και σειρές που εισάγονται κατ’ αποκλειστικότητα. Με τις πλέον value for money και πιστοποιημένες από τον Δημόκριτο σειρές υγρών αναπλήρωσης αποτελεί την απόλυτη επιλογή, με επένδυση από 25,000 Ευρώ, χωρίς entry fees και royalties.

Αν σκέφτεστε να δραστηριοποιηθείτε επιχειρηματικά στην αγορά και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise και τις αλυσίδες που εκπροσωπούμε, όπως και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.


FBS - Franchise Business Services

  • Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  • Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  • Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!


Η WiZION GROUP με εξειδίκευση στο franchising από 1998, συνεισφέροντας καταλυτικά στην ανάπτυξη των πλέον καταξιωμένων brands και εκπροσωπώντας τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αλυσίδες, εκδίδει το FRANCHISE BUSINESS – το Νο1 περιοδικό στην Ελλάδα, διαχειρίζεται το Franchise.GR – Νο1 σε όλες τις μηχανές αναζήτησης, διοργανώνει από το 2008 τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, έχει ιδρύσει το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ FRANCHISE, προετοιμάζει και αναπτύσσει αλυσίδες franchise μέσω της συμβουλευτικής FBS – Franchise Business Services.

 

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά