LE-LAshes studios, Extension Βλεφαρίδων, franchise

Το Lash extend serum αναζωογονεί και διεγείρει τις βλεφαρίδες και τα φρύδια, καθιστώντας τις τρίχες όχι μόνο ισχυρότερες αλλά πληρέστερες, μακρύτερες και ισχυρότερες και ελαφρώς πιο σκούρες. Το πιο σημαντικό συστατικό επεκτείνει τη φυσική φάση ανάπτυξης και ανταποκρίνεται στη διαδικασία τριχόπτωσης. Το συνθετικό συστατικό (προσταγλανδίνη) προέρχεται από την έρευνα για το γλαύκωμα και αναπτύχθηκε περαιτέρω για χρήση στα καλλυντικά. Αυτό το συστατικό διεγείρει τις ρίζες, επεκτείνει τη φάση ανάπτυξης και αποτρέπει τη φυσική απώλεια τρίχας.

Η επιχειρηματική πρόταση franchise της LE-LAshes έρχεται να αλλάξει τον κλάδο της ομορφιάς. Με την υπογραφή της Lenia Lamnatou και με την εγγύηση της κορυφαίας εταιρείας Lash extend, τα LE-LAshes studios παρέχουν τα πάντα για τις βλεφαρίδες, από τοποθετήσεις και συντήρηση, μέχρι ειδικά προϊόντα περιποίησης και μαγευτικά αξεσουάρ και δώρα.

Franchise Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 40 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 20,000 Ευρώ

(συμπεριλαμβάνεται εκπαίδευση, αρχικά προϊόντα, χρήση σημάτων και αρχιτεκτονικών, αποκλειστικότητα περιοχής)

ROYALTIES: 3%

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των LE-LAshes ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της ομορφιάς και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά