Coffee Lab, 3rd wave coffee

Τα CoffeeLab - η πρώτη αλυσίδα street cafe στην Ελλάδα που εφαρμόζει ολοκληρωτικά το concept του 3rd wave coffee, σου δίνει τη δυνατότητα να ξεκινήσεις το δικό σου CoffeeLab με αρχικό κεφάλαιο από 45,000 Ευρώ.

Η CoffeeLab δίνει έμφαση στην ανάπτυξη του μεγαλύτερου δικτύου franchise καφέ στην Ελλάδα, με περισσότερα από 100 καταστήματα και παρουσία ήδη στην Κύπρο, την Αίγυπτο και σύντομα σε άλλες χώρες του κόσμου.

Η επόμενη μέρα στον καφέ

Special Edition: Colombia

Για πρώτη φορά παγκοσμίως ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια γευστική αποκλειστικότητα! Μέχρι σήμερα η τάση στον καφέ ήταν οι μονοποικιλιακοί καφέδες από διάφορες χώρες.

Τα Coffee Lab παρουσιάζουν έναν premium καφέ ο οποίος προέρχεται:

Από μία χώρα: την Κολομβία

Μία φάρμα: την El Poema, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 1400μ.

Μία ποικιλία: Caturra

Τη γευστική πρωτιά έχει η Coffee Lab!

Η ποικιλία Caturra παράγεται στη φάρμα El Poema –σε υψόμετρο 1.400 μ.– στην Κολομβία.

Οι πιστοί του Coffee Lab έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την ποικιλία Colombia σε τρεις επεξεργασίες: Natural (οι κόκκοι καφέ στεγνώνουν φυσικά στον ήλιο προσφέροντας γλυκόπιοτη γεύση), Honey (οι κόκκοι ξεφλουδίζονται, με αποτέλεσμα τα σάκχαρά τους να προσφέρουν επίγευση μελιού) και Washed (οι κόκκοι βυθίζονται για 48-72 ώρες σε δεξαμενές νερού, χαρίζοντας ελαφριά οξύτητα εσπεριδοειδών).

Η νέα ποικιλία είναι πλέον στα coffee points της Coffee Lab και περιμένει τον καταναλωτή για να τον ταξιδέψει με τρεις διαφορετικούς, γευστικούς τρόπους στην Κολομβία!

Honey: Μια παραδοσιακή τεχνική κατά την οποία οι κόκκοι προτού απλωθούν στον ήλιο ξεφλουδίζονται με αποτέλεσμα τα σάκχαρά τους να προσφέρουν ένα ισορροπημένο σώμα με επίγευση μελιού.

Washed: Στη συγκεκριμένη επεξεργασία οι κόκκοι βυθίζονται για 48-72 ώρες σε δεξαμενές νερού, χαρίζοντας μέτριο σώμα και ελαφριά οξύτητα εσπεριδοειδών.

Natural: Οι κόκκοι καφέ στεγνώνουν φυσικά στον ήλιο προσφέροντας δυνατό σώμα και γλυκόπιοτη γεύση.

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των COFFEELAB ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά