FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2018.

The Noodle House Logo

Το The Noodle House αποτελεί τη ναυαρχίδα του ομίλου Jumeirah Εστιατόρια LLC. Ξεκίνησε το 2002 δυναμικά και έχει ανοίξει 16 εστιατόρια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ομάν, το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ, την Κύπρο και το Πακιστάν. Επίσης, έχει συνάψει στρατηγικές συμφωνίες για επέκταση σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο όμιλος Jumeirah Εστιατόρια LLC διαθέτει επίσης μια σειρά από άλλα εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένων το Sana Bonta, το Bytes, το AllFreshCo, το Rice & Spice και το The Flaming Revolution.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Το The Noodle House αναζητά υποψήφιους επιχειρηματίες με πάθος και ενέργεια, που χαρακτηρίζονται από υψηλή εσωτερική παρακίνηση και διαθέτουν εμπειρία σε επιχειρήσεις εστίασης, για να συνεργαστεί στενά μαζί τους, παρέχοντας πλήρη και συνεχή υποστήριξη. Η υποστήριξη αυτή περιλαμβάνει ένα πλήρες σύνολο εγχειριδίων που αντικατοπτρίζει κάθε πτυχή της λειτουργίας της επιχείρησης The Noodle House. Επίσης, η μητρική εταιρεία παρέχει επιχειρησιακά πρότυπα, συστήματα, μεθόδους και διαδικασίες, καθώς και όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την προώθηση και την διαφήμιση της εκάστοτε επιχείρησης The Noodle House με επιτυχία. Όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες μέσω μίας ασφαλούς πύλης στο διαδίκτυο (cloud based) για εύκολη πρόσβαση και συνεχή ενημέρωση (updated).

FRANCHISE FACTS

ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: από 150.000 Ευρώ

ENTRY FEES: 27.000 Ευρώ

ROYALTIES: 5%

 

 

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά