FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018.

Burger Lobby Logo

Τα Burger Lobby είναι μια αλυσίδα εστιατορίων με έδρα στην Ισπανία, που ειδικεύεται σε gourmet burgers, και προσφέρουν μια προσεγμένη και εκτεταμένη ποικιλία από πιάτα που παρασκευάζονται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, με συνεχώς καινοτόμες συνταγές. Στόχος, είναι να κάνουν τους επισκέπτες να απολαύσουν τη σύγχρονη, αστική και ζεστή ατμόσφαιρα των εστιατορίων, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Τα Burger Lobby είναι σε πλήρη φάση ανάπτυξης, και ήδη 5 εστιατόρια έχουν ανοίξει, με το πρώτο opening το 2011 στην περιοχή του Pozuelo de Alarcon. Μετά από ένα χρόνο, το 2012, ξεκίνησε το πρώτο franchise στην περιοχή Mendez Alvaro, και πολύ γρήγορα ξεκίνησαν νέα καταστηματα στο Boadilla del Monte, στο San Sebastián de los Reyes και στο κέντρο της Μαδρίτης.

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2016 έχουν περάσει από τα εστιατόρια των Burger Lobby, περίπου 75.000 επισκέπτες, αφήνοντας ένα κύκλο εργασιών € 900.000, με μέσο όρο απόδειξης τα 13,45 €. Η εκτίμηση για το σύνολο του έτους αφορά σε πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ και γι 'αυτό έχουν ένα φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης που περιλαμβάνει νέα ανοίγματα στην περιοχή της Plaza de Castilla και Alcorcón, η οποία αναμφίβολα θα ενισχύσει σημαντικά την ανάπτυξη και το κύρος τους.

Τα Burger Lobby έχουν αναπτύξει συνεργασίες με επώνυμα προϊόντα που θα τους επιτρέψουν να έχουν την υψηλή ποιότητα που πρεσβεύουν.

Η δραστηριότητα τους είναι πλήρως επαγγελματική, έχουν ανθρώπινο δυναμικό που επανεξετάζει συνεχώς την εξέλιξη του κάθε προϊόντος στην αγορά, τις καθημερινές δραστηριότητες των εστιατορίων, τους ανταγωνιστές και την ποιότητα των προμηθευτών, βοηθώντας τους να εδραιώνονται συνέχεια και να βελτιώνονται καθημερινώς.

FRANCHISE FACTS

ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ: από 50.000 Ευρώ

ENTRY FEES: 41.000 Ευρώ

ROYALTIES: 4,5%

MARKETING FEES: 0,5%

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  Comments

  • No comments found

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά