FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018.

List Logo

H LIST ανήκει στον χώρο της ένδυσης, με το πάθος για τη μόδα, τη φροντίδα για τις λεπτομέρειες, το μοναδικό στυλ να προέρχονται από μια μακρινή ρωμαϊκή παράδοση που διηγείται την ιστορία της ιταλικής μόδας. Αυτή είναι η LIST, ένας τρόπος σκέψης, ύπαρξης, τοποθέτησης των γυναικών στο κέντρο του σύμπαντος, που τις καθιστά ελεύθερες να αισθάνονται μοντέρνες και πάντοτε κομψές. Σε έναν κόσμο όπου ο χώρος και ο χρόνος είναι σε διαστολή και εστιάζονται σε άπειρη ροή, η ισορροπία είναι η LIST που εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια επινόησε ένα νέο fashion lifestyle. Η αίσθηση που δημιουργεί καθορίζεται έξω από τα συνήθη καθεστώτα του παρελθόντος χωρίς να απαρνείται τις ρίζες του, με θάρρος προς το μέλλον και με μια ερμηνεία που την τοποθετεί απόλυτα στο επίκεντρο της μόδας.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

Σχεδιασμένο για να υποδεχθεί και να αγκαλιάσει, να προσελκύσει και να μαγέψει, κάθε κατάστημα LIST αντανακλά ένα ξεχωριστό όραμα, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που είναι αφιερωμένο στη μόδα. Ο ίδιος ο σχεδιασμός, από τη γενική διάταξη έως και τις παραμικρές λεπτομέρειες και τα τελειώματα, είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την εμπορική επιτυχία της LIST και των δικαιοδόχων της. Οι αρχιτέκτονες της LIST μελέτησαν με ιδιαίτερη προσοχή κάθε λεπτομέρεια, από τις γωνίες των φωτιστικών, μέχρι τα υφάσματα για την τοποθέτηση των κουρτινών. Με επιτυχία έχουν δημιουργήσει ένα περιβάλλον λιανικής πώλησης που είναι αποκλειστικό, εκλεπτυσμένο και μοναδικό.

FRANCHISE FACTS

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 50,000 Ευρώ

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 300 Character restriction
Your text should be in between 10-300 characters
Your comments are subject to administrator's moderation.

  People in this conversation

  Comments (1)

  • Guest - Νικη

   Παρα πολυ καλη εταιρια,τα ρουχα της ειναι φοβερα κ οντως ισχυει αυτο που γραφεται ,το στυλ της προερχεται απο την μακρινη ρωμαικη παραδοση!!!
   Πρεπει να ερθουν κ στην Ελλαδα συντομα ,η ελληνιδα θα τα λατρεψει...

   Short URL:

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

  FbackNEW

  ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

  210 65 40 681

  Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

  Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

  Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

  Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

  Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

  Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

  NEED HELP? (x)
  1000 χαρακτήρες αριστερά
  ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
  1000 χαρακτήρες αριστερά