Featured Franchises

 • WATT VOLT Logo New

  WATT+VOLT

  Η WATT+VOLT, ο ολοκληρωμένος πάροχος ενέργειας, μετρώντας περισσότερα από 7 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική Περισσοτερα
 • So Easy Franchise New Education

  SO EASY - THE KNOWLEDGE HUB

  Το νέο φροντιστηριακό μοντέλο ιδιωτικής εκπαίδευσης «THE KNOWLEDGE HUB», το οποίο βραβεύτηκε με το Gold Περισσοτερα
 • Oh My Beauty Franchise

  OH MY BEAUTY

  Το Oh My Beauty προσφέρει υπηρεσίες περιποίησης άκρων και ομορφιάς, δίνοντας βάρος στην υψηλή ολική Περισσοτερα
 • Alterlife Yellow

  ALTERLIFE

  Η alterlife έχει δημιουργήσει ένα καινοτόμο concept γυμναστηρίων με έντονα διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν Περισσοτερα
 • 1
VOLTERRA SHOP 2

VOLTERRA Logo

Η Volterra A.E. δημιουργήθηκε το 2010 και είναι το αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας των ομίλων SORGENIA SpA – η μεγαλύτερη αμιγώς ιδιωτική εταιρεία ενέργειας στην Ιταλία – και της J&P ΑΒΑΞ – από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα με παρουσία σε 5 ακόμη χώρες της Ευρώπης, την Μέση Ανατολή και την Αφρική. Δραστηριοποιείται στους τομείς της Εμπορίας (Χονδρική & Λιανική) και Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από ΑΠΕ, προμηθεύοντας Κατοικίες, Επιχειρήσεις και Βιομηχανίες – Χαμηλής και Μέσης Τάσης, διασφαλίζοντας πάντοτε σημαντικές εκπτώσεις για τους πελάτες της. Από τον Ιανουάριο του 2017 βασικός μέτοχος της Volterra είναι κατά 100% η J&P ΑΒΑΞ A.E.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ

Η VOLTERRA A.E. δραστηριοποιείται στους τομείς της παραγωγής, της εμπορίας και της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Στον τομέα της παραγωγής, η εταιρία διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο αδειοδοτημένων έργων (συνολικής ισχύος περίπου 340MW), μερικά εκ των οποίων βρίσκονται σε λειτουργία και άλλα υπό κατασκευή ή έτοιμα προς κατασκευή σε διάφορα στάδια ωρίμανσης, σε πολλές περιοχές της Ελληνικής επικράτειας. Όλα τα έργα αφορούν την ανάπτυξη μονάδων παραγωγής από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ). Στον τομέα της εμπορίας, η εταιρία συμμετέχει στο διασυνοριακό εμπόριο, διακινώντας σημαντικές ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας σε εισαγωγές και εξαγωγές. Πρόσφατα συνεργαζόμενη και με καινούργιες εταιρείες αυξάνει συνεχώς τον όγκο της διακινούμενης ενέργειας. Οι δραστηριότητες της εταιρείας αφορούν ετήσια, μηνιαία, αλλά και ημερήσια συμβόλαια διακίνησης κυρίως με των διασυνδεμένων χωρών, της Ιταλίας, της Βουλγαρίας και της FYROM. Στον τομέα της Προμήθειας, η εταιρία κατέχει άδεια ισχύος έως 300MW παρέχοντας ηλεκτρική ενέργεια σε όλες τις κατηγορίες πελατών, από νοικοκυριά και εμπορικά καταστήματα Χαμηλής Τάσης έως και επιχειρήσεις και βιομηχανίες Μέσης Τάσης. Ενδεικτικά, στο χαρτοφυλάκιο των πελατών της περιλαμβάνονται κατοικίες, αλυσίδες καταστημάτων αλλά και τοπικά καταστήματα, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, βιοτεχνίες, κτιριακές εγκαταστάσεις γραφείων αλλά και σημαντικές βιομηχανίες. Τέλος, το 2018, με την απελευθέρωση της αγοράς φυσικού αερίου, η εταιρεία εντάσσει στις δραστηριότητές της και την προμήθεια φυσικού αερίου, καλύπτοντας τις ανάγκες υφιστάμενων αλλά και μελλοντικών πελατών σε φυσικό αέριο. Μέτοχος της εταιρείας είναι ο διεθνής κατασκευαστικός όμιλος AVAX Α.Ε. Η AVAX Α.Ε. κατέχει σημαντικό χαρτοφυλάκιο ενεργειακών έργων, έργων παραχώρησης και λειτουργίας στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

2010

Η Volterra A.E. δημιουργήθηκε το 2010 και ήταν το αποτέλεσμα της στρατηγικής κοινοπραξίας 50:50 των ομίλων SORGENIA SpA – της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ενέργειας στην Ιταλία – και της J&P ABAΞ Α.Ε. – που είναι μία από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα, με παρουσία σε 5 ακόμη χώρες της Ευρώπης, Μέση Ανατολή και Αφρική. Η Volterra ήταν το όχημα μέσω του οποίου οι δύο όμιλοι στόχευαν να αναπτυχθούν στην αγορά της ενέργειας στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια και στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου. Η εταιρεία είχε εμπλοκή σε όλες τις μορφές και τρόπους παραγωγής ενέργειας, με προτεραιότητα στην ανάπτυξη μονάδων από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ).

2017

Το 2017, η J&P ΑΒΑΞ, θέλοντας να εισέλθει ακόμα πιο δυναμικά στον κλάδο της ενέργειας στην Ελλάδα, εξαγόρασε το 50% των μετοχών που κατείχε η Sorgenia SpA και ως εκ τούτου γίνεται βασικός μέτοχος της Volterra ΑΕ με ποσοστό 100%.

Πελατειακό κοινό - Στόχος

Στο χαρτοφυλάκιο των πελατών της περιλαμβάνονται κατοικίες, σημαντικές βιομηχανίες, αλυσίδες καταστημάτων αλλά και τοπικά καταστήματα, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, βιοτεχνίες αλλά και κτιριακές εγκαταστάσεις γραφείων.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Η Volterra παρέχει στον franchisee εξελιγμένη τεχνογνωσία (Know-how) και πλήρη υποστήριξη πριν από την έναρξη: επιλογή ενδεδειγμένου σημείου καταστήματος, νομική και λογιστική καθοδήγηση, ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη λειτουργία του καταστήματος. Αναλαμβάνει την κάλυψη του κόστους του αρχιτεκτονικού σχεδίου του καταστήματος και την κάλυψη του κόστους εξωτερικού πωλητή. Προσφέρει ανταγωνιστικό σύστημα αμοιβών και bonus. Σε επίπεδο Marketing, ανά τακτά χρονικά διαστήματα η εταιρεία τρέχει διαφημιστικά κύματα ενεργειών σε πανελλαδικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο (στις περιοχές γεωγραφικής γειτνίασης όπου διατηρεί φυσικό κατάστημα). Παρέχει συνεχή υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας από τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας (πωλήσεις, εξυπηρέτηση πελατών, μηχανογράφηση, διακίνηση αποστολών κ.λπ.).

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: 40 τ.μ. - 60 τ.μ. (20 τ.μ. βοηθητικοί χώροι)

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Κατασκευή: από 20.000 Ευρώ

Εξοπλισμός: από 10.000 Ευρώ

Αρχικό εμπόρευμα: 0 Ευρώ

ENTRY FEES: 15.000 Ευρώ

ROYALTIES: 2%

MRK FEES: 1%

# ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 15

# SHOPS IN SHOP: 45