Tropical cafe logo

H επιχειρηματική πρόταση franchise των TROPICAL café ανατρέπει τα δεδομένα στον κλάδο της καφεστίασης, καθώς καινοτομεί με Coffee Shops που συνδυάζονται με Coffee Roasters, αποτελώντας την έμπνευση για νέας γενιάς 3wave coffee shops. Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στη δημιουργία μικρών street café που προσφέρουν ανώτερης ποιότητας καφέ 100% Arabica, που καβουρδίζεται μέσα στο κατάστημα, φρεσκοκόβεται και προσφέρεται ολόφρεσκος στον πελάτη.

 

Η μητρική εταιρεία χαρακτηρίζεται από κορυφαία τεχνογνωσία και εξαιρετικό ερευνητικό έργο και παρουσιάζει ένα μοναδικό concept που διαφοροποιείται πλήρως και καινοτομεί στην αγορά, καθώς αφενός κάθε κατάστημα TROPICAL café διαθέτει ειδικό εξοπλισμό Coffee Roaster (Η TROPICAL κατασκευάζει υπεραυτόματες μηχανές καβουρδίσματος καφέ που είναι οι πλέον κατάλληλες για Coffee Shops) και αφετέρου προσφέρει εκτός από κορυφαίες ποικιλίες και Αλκαλικό Καφέ, αναβαθμίζοντας την ποιότητα του αγαπημένου μας ροφήματος.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

  • Μηδενικά entry fees.

  • Μηδενικά royalties και marketing fees.

  • Χαμηλή επένδυση και άμεση κερδοφορία.

  • Καινοτόμο και διαφοροποιημένο concept, καθώς ο καφές καβουρδίζεται και φρεσκοκόβεται, μέσα σε κάθε κατάστημα, ώστε ο πελάτης να έλκεται από τη μυρωδιά του και να ικανοποιείται απόλυτα, απολαμβάνοντας τον πιο αρωματικό καφέ με τέλεια γεύση, που αναδεικνύει τη φρεσκάδα του.

  • Υψηλά περιθώρια κέρδους, καθώς η μητρική εταιρεία σας προμηθεύει τις καλύτερες ποικιλίες καφέ στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

  • Εξαίρετος εξοπλισμός, καθώς η μητρική εταιρεία συνεργάζεται με τους καλύτερους οίκους (SAN MARCO, WMF, JURA, KRUPS κ.λπ.) και σας προσφέρει μηχανές καβουρδίσματος, μηχανές espresso, μηχανές κοπής κ.λπ. και σας παρέχει τεχνική υποστήριξη και service από έμπειρο προσωπικό με προσωπική επαφή με τον κάθε συνεργάτη.

  • Κορυφαία ποιότητα, καθώς η εταιρεία εισάγει τον εκλεκτότερο καφέ (100% Arabica μονοποικιλιακής Α’ ποιότητας «speciality coffee & single origin» από υψόμετρο 1500 - 2200 μέτρα), από τις πιο γνωστές φάρμες καφέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, Αφρικής και Ασίας.

  • Διαφοροποίηση με τη διάθεση και Αλκαλικού Καφέ και εναρμόνιση με την παγκόσμια τάση της υγιεινής διατροφής για τους Alkalizers, Vegans, Vegetarians και όχι μόνο.

TROPICAL ESPRESSO COFFEE

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Αν επιδιώκετε μια σίγουρη, ασφαλή και επικερδή επιχείρηση café με μηδενικό ρίσκο αποτυχίας, τα TROPICAL café αποτελούν τη μοναδική επιλογή.

Κάθε κατάστημα που ανήκει στην αλυσίδα TROPICAL café, καινοτομεί με τον εξοπλισμό του, ειδικότερα με τη μηχανή καβουρδίσματος που εξασφαλίζει στον πελάτη τη γευστική εμπειρία ενός ανώτερης ποιότητας μονοποικιλιακού (100% Arabica) καφέ, ο οποίος καβουρδίζεται και φρεσκοκόβεται μπροστά στα μάτια του.

Η επένδυση για ένα TROPICAL café διαθέτει δύο σκέλη:

Τον ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ από 10.000 € έως 20.000 € (ανάλογα με τον εξοπλισμό που θα επιλέξετε) και περιλαμβάνει:

  • Πλήρως αυτοματοποιημένη μηχανή ψησίματος (καβουρδίσματος) TROPICAL CR-250

  • 10 - 20 κιλά καφέ 100% ARABICA (BRAZIL, KENYA, PAPUA, COSTA RICA, EL SALVADOR, MEXICO κ.λπ.)

  • Μηχανή ESPRESSO SAN MARCO TOUCH 100 PT με ένα, δύο ή τρία γκρουπ και μηχανές κοπής καφέ SAN MARCO

  • Φίλτρα νερού (κατακρατούν τα άλατα, το χλώριο, τα βαρέα μέταλλα, βακτήρια, οσμές κ.λπ.)

  • 5 ή περισσότερες στήλες αποθήκευσης πράσινου καφέ και 5 ή περισσότερες στήλες για φρεσκοψημένο καφέ.

BASIKOS EXOPLISMOS A BASIKOS EXOPLISMOS B

Τον ΛΟΙΠΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ από 10.000 € έως 35.000 € (ανάλογα με τον εξοπλισμό που θα επιλέξετε) και περιλαμβάνει:

  • πάγκους εργασίας, βιτρίνες προϊόντων, φωτισμό, κλιματισμό, αφρογαλιέρα, ψυγεία, πλυντήριο, παγομηχανή, τραπεζοκαθίσματα, διακοσμητικά, φλυτζάνια και ποτήρια, αξεσουάρ μπαρίστα, εξοπλισμό delivery.

Tropical cafe exoplismos loipos

FRANCHISE FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 25 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 20.000 Ευρώ

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΜΑRKETING FEES : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

 

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των TROPICAL CAFE ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά