ICE POT CAFÉ

IcePot Cafe

Τα ICE POΤ CAFE αποτελούν ότι πιο καινοτόμο και πρωτοποριακό στον κλάδο της καφεστίασης και του franchising, δεδομένου ότι με τη μοναδική και κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία που αποκλειστικά αξιοποιούν, ανοίγονται νέοι ορίζοντες στον τρόπο κατανάλωσης παντός είδους ροφήματος, δημιουργώντας στον καταναλωτή χαρισματική απόλαυση του ροφήματος που επιλέγει. Στα ICE POΤ CAFE απολαμβάνουμε όλα τα κρύα ροφήματα αναλλοίωτα παρατείνοντας κατά πολύ τον χρόνο διατήρησης της θερμοκρασίας τους.

 

Το πρωτοποριακό προϊόν ICE POT φέρνει έναν νέο τρόπο κατανάλωσης ροφημάτων, ως αναγκαιότητα στις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, με την ICE POΤ CAFE να αποτελεί τη μοναδική αλυσίδα παγκοσμίως που φέρνει νέα δεδομένα στον τρόπο κατανάλωσης του καφέ, όπως και άλλων ροφημάτων, αφού το βασικότερο πρόβλημα στα κρύα ροφήματα ήταν το νέρωμα τους, το οποίο πλέον λύνεται μια για πάντα μόνο στα ICE POT CAFE.

Στο βωμό της εξέλιξης του καφέ, καταβάλλονται ετησίως τεράστια χρηματικά ποσά από τις εταιρείες παραγωγής καφέ, προκειμένου να πετύχουν καλύτερο και ποιοτικότερο καφέ. Η αναζήτηση του καταναλωτή και των επιχειρηματιών να προσφέρουν ποιοτικό καφέ, θεμελίωσε τις βάσεις για την επιτυχημένη ανάπτυξη πολλών αλυσίδων καφέ, οι οποίες υποστηρίζουν ότι έχουν ποιοτικό καφέ και μάλιστα με δυνατότητα επιλογής από πολλές ποικιλίες και χαρμάνια. Έτσι, λοιπόν, το marketing στον χώρο της καφεστίασης στηρίζεται σχεδόν κατ΄ αποκλειστικότητα στο νέο ή νέα χαρμάνια καφέ.

Πλην όμως κανένας μέχρι σήμερα δεν έλυσε το καθημερινό πρόβλημα του καταναλωτή, ότι ο καφές του μετά από λίγα λεπτά νερώνει, και έτσι οποιαδήποτε ποιότητα καφέ και αν χρησιμοποιηθεί θα απαξιωθεί μετά από λίγα λεπτά, αφού η ποιότητά του και η γεύση του θα χαθεί σταδιακά με το νέρωμα του καφέ.

Σε αυτό το διαχρονικό πρόβλημα έρχεται η ICE POT CAFΕ να δώσει τη λύση και να διασφαλίσει το κορυφαίο ρόφημα, με τον συνδυασμό της πατέντας ICE POT και φυσικά χωρίς να αγνοεί όλους τους άλλους παράγοντες α’ ύλη, barista, εξοπλισμός, εκπαίδευση, ταχύτητα, εξυπηρέτηση πελατών κ.ο.κ.

Τα ICE POT CAFE δεν αποτελούν απλά μια νέα μόδα στον τρόπο κατανάλωσης του καφέ και των άλλων κρύων ροφημάτων, αλλά καταργούν τον παλαιό πλέον τρόπο που νέρωνε και απαξίωνε το ρόφημα!

Το προϊόν / πατέντα ICE POT αφορά σε μία νέα εφεύρεση, μέσω της οποίας το ρόφημα του καφέ, όπως και κάθε άλλο ρόφημα (π.χ. αναψυκτικό, μπύρα, χυμός, κρασί κ.λπ.), παραμένει αναλλοίωτο και ποιοτικά σταθερό, αφού με την συγκεκριμένη εφεύρεση ο πάγος που αναγκαστικά μέχρι σήμερα εισάγονταν εντός του ποτηριού και αναμιγνύονταν και απαξίωνε τη σύσταση του καφέ, πλέον εσωκλείεται στο πρωτοποριακό προϊόν / θήκη ICE POT και διατηρεί κρύο τον καφέ χωρίς να έρχεται σε επαφή μαζί του.

Με την καινοτομία αυτή, η απόλαυση του καφέ και κάθε άλλου ροφήματος αποκτά διάρκεια και ποιότητα και μεγιστοποιημένο χρόνο ψυχρής θερμοκρασίας, αφού ο πάγος απομονωμένος λιώνει βραδύτερα από αυτόν που είναι μέσα στο ρόφημα.

Ζήσε την εμπειρία του καφέ ίδια από την πρώτη γουλιά μέχρι την τελευταία, απόλαυσε διάρκεια στην ποιότητα, μεγιστοποιημένο χρόνο ψύξης και καλαίσθητη όψη του προϊόντος.

Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

Τα ICE POT CAFE παρέχουν μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που αφενός τα διαφοροποιούν και αφετέρου δημιουργούν γρήγορα πιστό πελατειακό κοινό:

  • Σταθερή ποιότητα του ροφήματος από την πρώτη γουλιά μέχρι την τελευταία, αφού ο πάγος πλέον δεν αναμειγνύεται με τον ρόφημα, με αποτέλεσμα το ρόφημα να μην νερώνει.

  • Μεγιστοποιημένο χρόνο ψύξης του ροφήματος, αφού πλέον ο πάγος που λειτουργεί ως υλικό ψύξης του ροφήματος, παραμένει εσώκλειστος μέσα στο ICE POT δίνοντας διάρκεια στην διατήρησή του.

  • Ταχύτητα ολοκλήρωσης της διαδικασίας παραγωγής και προσφοράς του καφέ στον καταναλωτή, λόγω συγκεκριμένων τυποποιημένων κινήσεων.

  • Λιγότερα δάκρυα, αφού τα δάκρυα που δημιουργούνταν στο ποτήρι τώρα σχεδόν εξαφανίζονται, με αποτέλεσμα να μην νερώνουν τα χέρια του καταναλωτή και το σημείο τοποθέτησης του ποτηριού.

  • Άριστη και μοναδική διαδικασία παραγωγής από τον barista.

  • Άριστη όψη της εικόνας του προϊόντος, δεδομένου ότι ο καφές και κάθε άλλο ρόφημα εισάγεται και καταναλώνεται ατόφιο και καθαρό, χωρίς να φέρει πάγο που σταδιακά το νερώνει.

  • Εκμηδενισμένα βακτηρίδια και άλλες βλαβερές ουσίες που δημιουργούνται στον πάγο, ανάλογα και με την ποιότητα του νερού της κάθε περιοχής.

Προνόμια Franchise

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των ICE POT CAFE παρέχει όλα τα εχέγγυα της επιτυχίας και εξασφαλίζει την επιτυχημένη διείσδυση σε μία κορεσμένη μέχρι σήμερα αγορά:

  • Μοναδικό και καινοτόμο concept

  • Κορυφαία ποιότητα κρύων ροφημάτων

  • Πλήρης αποκλειστικότητα

  • Πλήρης εκπαίδευση

  • Συνεχής καθοδήγηση και υποστήριξη

  • Μειωμένο λειτουργικό κόστος

  • Ιδανική λύση σε καλοκαιρινά θέρετρα και σε περιοχές με κακή ποιότητα νερού

Franchise Facts

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 25

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ:

Διαμόρφωση: από 8,500 €

Εξοπλισμός: από 8,500 €

ENTRY FEES: 8,000 €

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

MRK FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Αν θεωρείτε την επιχειρηματική πρόταση των ICE POT CAFÉ ελκυστική και αν σας ενδιαφέρει να δραστηριοποιηθείτε στον κλάδο της καφεστίασης και να κάνετε την διαφορά, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106540681 ή μέσω του , ώστε να σας αναλύσουμε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος franchise της εταιρείας και να εκτιμήσουμε τις προοπτικές ανάπτυξης στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά