BAUERLOGO

Η επιχειρηματική πρόταση της BAUER ENERGY έρχεται να καλύψει την ανάγκη τόσο ιδιωτών, όσο και επιχειρήσεων για εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς τα προϊόντα της και οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες της παρέχουν μείωση του ενεργειακού κόστους έως και 95%. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 10.000 €

 

Σε μια εποχή που η εξοικονόμηση σε κάθε είδος και σε κάθε τομέα της ζωής μας προκύπτει ως ανάγκη, έρχεται η λύση στο πεδίο της ενέργειας. Οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος μπορούν να μειωθούν εντυπωσιακά χάρη στους νέους λαμπτήρες LED, που εξοικονομούν ενέργεια κατά έως και 95% σε σχέση με τις λάμπες πυρακτώσεως. Το σημαντικό, όμως, είναι είμαστε υποχρεωμένοι σταδιακά να αντικαταστήσουμε όλους τους λαμπτήρες που έχουμε, με λαμπτήρες μειωμένης ενεργειακής κατανάλωσης (ενεργειακής κλάσης Α ή Β), λόγω ευρωπαϊκής οδηγίας (2005/32/ΕΚ) και οι σταδιακά συμβατικοί λαμπτήρες αποσύρονται ήδη από την κυκλοφορία.

Τα καταστήματα BAUER ENERGY διαθέτουν λαμπτήρες LED για σκάφη, ανοιχτούς και κλειστούς δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, κήπους, LED αυτοκινήτου/μηχανής, με τη δυνατότητα εφαρμογών απολύτως προσαρμοσμένων στις εκάστοτε απαιτήσεις. Σε επίπεδο βιοτεχνικών ή βιομηχανικών χώρων, η μείωση του τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος έως και 95%, μπορεί να σημαίνει εξοικονόμηση χιλιάδων ευρώ το μήνα. Σε ένα κύκλο εργασιών μεγάλης κλίμακας εξοικονομούνται εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ενώ ανυπολόγιστες είναι οι ευεργετικές συνέπειες στη δημόσια υγεία καθώς οι λαμπτήρες LED, σε αντίθεση με τους συμβατικούς λαμπτήρες εξοικονόμησης δεν περιέχουν επικίνδυνες ουσίες, όπως υδράργυρο, κάδμιο, μόλυβδο κ.λπ.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Λόγω της γενικευμένης οικονομικής κρίσης στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον που ζούμε και της γενικότερης εικόνας της εγχώριας αγοράς, τα καταστήματα BAUER ENERGY προσφέρουν:

­Δυνατότητα πληρωμής της όλης επένδυσης στο μέσο χρόνο απόσβεσής της.

­Εργοστασιακή εγγύηση καλής λειτουργίας των προϊόντων στο διπλάσιο του χρόνου απόσβεσης. Αποτελεί  τη μοναδική εταιρία στο χώρο, η οποία είναι σε θέση να σας προσφέρει τόσο μεγάλης διάρκειας εγγύηση σε νέας τεχνολογίας προϊόντα.

­Εξοικονόμηση ενέργειας κατά τουλάχιστον 75% (υπάρχουν projects στα οποία έχει επιτευχθεί εξοικονόμηση έως και 95%) με παράλληλη διατήρηση του επιπέδου του φωτισμού στα σημερινά του επίπεδα.

­Επιπρόσθετα οικονομικά οφέλη. Αυτά προέρχονται από την αποφυγή συχνής αντικατάστασης λαμπτήρων, εργατικά κόστη συντήρησης, αποθηκευτικά κόστη, κλιματισμός, χρηματοοικονομικό κόστος αγοράς κ.λπ.

­Η απόσβεση τους έχει υπολογιστεί ότι κυμαίνεται μεταξύ 4 – 8 μήνες το συχνότερο έως και 2 χρόνια, ανάλογα με τη χρήση που γίνεται.

­Ισχυροποιημένο προφίλ κοινωνικής ευθύνης και αυξημένο prestige για τον πελάτη.

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE

Τα προϊόντα της BAUER ENERGY βρίσκονται ήδη στη διάθεση των καταναλωτών μέσω των δύο πρώτων καταστημάτων της στην Ελλάδα, στο Μαρούσι  Κηφισίας 100 και στο Γέρακα Λ.  Μαραθώνος 126, ενώ σύντομα ανοίγουν νέα καταστήματα στο Καλαμάκι και  στη Θεσσαλονίκη καθώς και από τον προσεχή Μάρτιο στο Ανόβερο της Γερμανίας, όπου μεγάλος οίκος ανέλαβε τη δημιουργία 100 καταστημάτων. Στη Γερμανία δε συνεργάζεται ήδη με την εταιρεία W.F. Metzeler στο Μόναχο. Μέχρι τα τέλη του 2011 θα ανοίξουν 30 επιπλέον καταστήματα στη χώρα μας καθώς και στην Ευρώπη.

Μία τέτοια ανάπτυξη και εξέλιξη φυσικά δεν είναι τυχαία και οφείλεται καθαρά στην ποιότητα των προϊόντων της BAUER ENERGY.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.):  30

ENTRY FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ: από 10.000 €

ΑΡΧΙΚΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ: από 30.000 €

ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά