DASH Logo

Η πρόταση της DASH® εντάσσει τον υποψήφιο Συνεργάτη σε ένα ευέλικτο σύστημα που αποτελείται από υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καθώς και επώνυμα προϊόντα με εμφανή και αναγνωρισμένη ποιότητα. Αυτά επικουρούνται από ένα σταθερό mediaplan, που ενισχύει σε συστηματική βάση τις επισκέψεις νέων πελατών και συμβάλλει στην επίτευξη των πωλήσεων.

 

H DASH® είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμπορίας ετοίμων επίπλων κουζίνας, ντουλαπών και συστημάτων οργάνωσης εσωτερικών χώρων, στην ελληνική αγορά, με (7) επτά σημεία Πώλησης έως και σήμερα, το ένα εκ των οποίων αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση της Αττικής, όπου ο πελάτης έχει την δυνατότητα να δει και να συγκρίνει έναν μεγάλο αριθμό ολοκληρωμένων κουζινών σε διαφορετικά σχέδια, χρώματα και διατάξεις.

Το δυναμικό της ξεκίνημα έγινε τον Φεβρουάριο του 2007 με επιτυχία τις εργασίες της στο Ίλιον Αττικής και τον Ιούνιο του ίδιου έτους ακολούθησε το κατάστημα στην Αγία Παρασκευή. To 2009 η DASH® εδραιώθηκε στη συνείδηση των καταναλωτών της Αττικής με την ανάπτυξη των νέων εταιρικών της καταστημάτων στη Λεωφόρο Μεσογείων σε έναν εντυπωσιακό χώρο 400τμ ιδιαίτερης προβολής.

Το 2010 ήταν η χρονιά «Εξωστρέφειας», το τέλος του έτους βρίσκει την DASH® να εγκαινιάζει νέες συνεργασίες ορόσημο την αντιπροσώπευση των Αυστριακών brands "Ewe" και "Intuo", ενώ ταυτόχρονα επισημοποιείται η αποκλειστική αντιπροσωπεύσει του εξειδικευμένου οίκου "Team 7". Επίσης εγκαινιάστηκε η συνεργασία με την εταιρεία PortaNova, προϊόντα της οποίας προσφέρονται από τα καταστήματα DASH® Αττικής.

Το 2011 υπήρξε μια πολύ σημαντική χρονιά για την εταιρεία, κατά την οποία όλη η προσπάθεια επικεντρώθηκε σε δύο τομείς. Αφενός στην προσπάθεια βελτίωσης και ενδυνάμωσης της εσωτερική λειτουργίας και της αναβάθμισης της όλων των σταδίων της πώλησης με την χρήση μιας νέας βιωματικής μεθόδου (DashWay), έντονα προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εποχής και του σύγχρονου καταναλωτή. Αφετέρου υπήρξε έντονη προσπάθεια προς την ολοκλήρωση της τελικής συμφωνίας για την ένταξη της DASH στο portfolio του leader του κλάδου στην Ευρωπαϊκή αγορά, της εταιρείας Franchise Business Division η οποία μέσω των brandsixina, cuicineplus και cuisine references ένα δίκτυο με περισσότερα από 300 καταστήματα επίπλων κουζίνας τόσο εντός όσο και εκτός Ευρώπης

Το 2012 ξεκινάει με την επισημοποίηση της συνεργασίας αυτής, η DASH γίνεται επίσημα μέλος του Μεγαλύτερου Ευρωπαϊκού ομίλου επίπλων κουζίνας GroupFBD (Franchise Business Division), ο οποίος αριθμεί περισσότερα από 300 καταστήματα σε Ευρώπη, Βόρεια Αφρική και Ασία. Η DASH® κατέχει τα αποκλειστικά δικαιώματα ανάπτυξης των Brands ΙΧΙΝΑ και CUISINEPLUS του Group FBD και ο στόχος που είχε θέσει για την ανάπτυξη δικτύου των καταστημάτων Franchise στις κυριότερες Ελληνικές πόλεις, μέσω της συνεργασίας και των ωφελημάτων από την τεχνογνωσία που προσφέρει η συνεργασία με την FBD, επεκτείνετε πλέον τόσο για την αγορά της Κύπρου, όσο και στις αγορές των όμορων Βαλκανικών κρατών (Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια).

Η DASH® προσφέρει:

  • Αποκλειστική διάθεση προϊόντων στην περιοχή τα όρια της οποίας ορίζονται μέσο Σύμβασης
  • Επώνυμο και ισχυρό Brand name
  • Χαμηλή αρχική επένδυση
  • Την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία του ηγέτη της ευρωπαϊκής αγοράς
  • Τεχνογνωσία σχεδίασης, οργάνωσης και λειτουργίας καταστήματος
  • Δυνατότητα παράδοσης καταστήματος με το «κλειδί στο χέρι»
  • Πακέτο αρχικής εκπαίδευσης τριών εβδομάδων
  • Διαρκής εκπαίδευση του επιχειρηματία και του προσωπικού του
  • Διαρκής παρακολούθηση και υποστήριξη του καταστήματος
  • Μηχανισμούς αξιοποίησης συλλογικής εμπειρίας και γνώσης
  • Σχεδιασμό και αρχικού διαφημιστικού πακέτου
  • Έντονη και διαρκή κεντρική διαφημιστική προβολή
  • Web site και εταιρικό intranet
  • Υποστήριξη σε θέματα προώθησης και Marketing σε τοπικό επίπεδο
  • Ενιαίο πληροφοριακό σύστημα με σχεδιαστική εφαρμογή CRM, ERP
  • Διαχείριση Logistics
  • After –Sales υπηρεσίες & Εγγύηση (Goodwill) διάρκειας πέντε ετών
  • Συνεχή εξέλιξη του concept της επιχειρηματικής ιδέας και επανεπένδυση των κερδών με στόχο τη διατήρηση και διεύρυνση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος
  • Σταθερό χρονικό διάστημα παράδοσης ανεξάρτητα από τον όγκο παραγγελιών
  • Γρήγορη απόδοση της επένδυσης

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι η DASH® εισήγαγε στην Ελληνική αγορά την «value for money» πρόταση στα Γερμανικά έπιπλα κουζίνας, δηλαδή την σχέση της υψηλότερης δυνατής ποιότητας στη χαμηλότερη δυνατή τιμή, και παράλληλα έχει την δυνατότητα να καλύψει το 90% των αναγκών της αγοράς.

Πλεονέκτημα της DASH® έναντι του ανταγωνισμού είναι ότι δεν επηρεάστηκε από την αρνητική ατμόσφαιρα που επικρατεί με αποτέλεσμα να εγκαινιάσει νέες αποκλειστικές συνεργασίες τόσο σε προϊόντα όσο και σε υπηρεσίες.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 150 τμ με βιτρίνα μεγάλης έκτασης

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 60,000€

ΕΠΙΠΛΩΣΗ/ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: από 7,000€

ENTRY FEES: από 10,000€ έως 20,000€ (ανάλογα την περιοχή άσκησης των αποκλειστικών δικαιωμάτων)

ROYALTIES: 3,5%

MRK FEES: 4,5%

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: Εξαετής με δικαίωμα ανανέωσης για δύο

ΠΛΗΘΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 2

ΠΛΗΘΟΣ FRANCHISED ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 5

ΠΛΗΘΟΣ SHOP-IN- SHOP ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ: 1

ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (ΕΚΤΙΜΗΣΗ): 36 Μήνες

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά