ison

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών "ΙΣΟΝ" ανήκουν στον εκπαιδευτικό οργανισμό Ε. Γ. ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗ. Η εταιρεία που δικαιωματικά έχει ταυτίσει το όνομά της με την εκμάθηση ξένων γλωσσών στην Ελλάδα για περισσότερο από μισό αιώνα, συνεχίζει την δυναμική της πορεία αναπτύσσοντας τα δίκτυά της με νέους φιλόδοξους επιχειρηματίες που οραματίζονται να ενταχθούν στην πιο επώνυμη αλυσίδα εκπαίδευσης που υπάρχει σήμερα και να απολαύσουν τα οφέλη ενός εκπαιδευτικού οργανισμού που έχει την ισχυρότερη παρουσία στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια. ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 50.000 €

 

Αν θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας με σύστημα Franchise ή αν απλά θέλετε να γίνουμε συνέταιροι στην ίδια επιχείρηση, τότε ελάτε μαζί μας και ανοίξτε κι εσείς το δικό σας κέντρο Ξένων Γλωσσών ΙΣΟΝ! Γίνετε μέλος κι εσείς του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού οργανισμού της χώρας μας κι απολαύστε τα τεράστια οφέλη και πλεονεκτήματα της συνεργασίας μας!

Η επέκταση του δικτύου σε νέες πόλεις σε όλη την Ελλάδα σας παρέχει µια μοναδική ευκαιρία να επιλέξετε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες περιοχές µε αυξημένο πληθυσμό και αγοραστική δύναμη. Επιλέξτε πρώτοι τις περιοχές που σας ενδιαφέρουν και εξασφαλίστε υψηλές αποδόσεις στο δικό σας Κέντρο ΙΣΟΝ και e-studies.

Κάθε χρόνο περισσότερα από 800.000.000 € δαπανώνται στην ξενόγλωσση εκπαίδευση και την πληροφορική. Η ανάγκη επικοινωνίας σε ένα παγκοσµιοποιηµένο περιβάλλον καθώς και οι νέες τεχνολογίες που κυριαρχούν στην καθημερινότητα και την επαγγελµατική ζωή καθιστούν τη συγκεκριμένη αγορά ιδιαίτερα ασφαλή και εγγυώνται τη βιωσιμότητα της επένδυσής σας.

Στo δίκτυο των ΙΣΟΝ µια έµπειρη οµάδα συµβούλων αναλαµβάνει να σας καθοδηγήσει µε ασφάλεια στη δηµιουργία, τη λειτουργία και την ανάπτυξη του δικού σας ΙΣΟΝ και e-studies. Οι έµπειροι συνεργάτες του δικτύου στέκονται δίπλα σας και σας στηρίζουν σε κάθε σας βήµα. Από την εύρεση του ακινήτου, την αρχιτεκτονική του χώρου, µέχρι τις χρηµατοοικονοµικές, φοροτεχνικές και νοµικές συµβουλές, οι Σύµβουλοι Επένδυσης του δικτύου θα σας κατευθύνουν προς την καταλληλότερη για εσάς λύση.

FACTS

ΧΩΡΟΣ: 75 τ.μ.

ENTRY FEES: 15.000 €

ROYALTIES: 5%

MRK FEES: 2,5%

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: 180

Θέλω να ενημερωθώ αναλυτικά