FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

  • Last Modified: Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017.

The official online franchise directory - Franchise.GR

Αξιοποίησε τη δυναμική του franchising και εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες της κρίσης.

To Franchising προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες ανάπτυξης, ώστε να δημιουργήσετε ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων, να μεγιστοποιήσετε την κερδοφορία σας και να ισχυροποιείστε το όνομά σας. Με εκατοντάδες νέα καταστήματα κατ' έτος και χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στην ελληνική οικονομία και επιχειρηματικότητα.

Αναζητούμε επιχειρηματίες και αλυσίδες με καινοτόμα χαρακτηριστικά, με στόχο να δημιουργήσουμε ισχυρά δίκτυα, μεταφέροντας τα κέρδη μας στα αναμενόμενα αποτελέσματα, με δέσμευση στο κοινό όραμα.

Αποτελούμε το μοναδικό «ενιαίο φορέα franchise» και παρέχουμε πλήρεις, ολοκληρωμένες, καθετοποιημένες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες. Με εμπειρία ως σύμβουλοι από το 1990 και με πρωταγωνιστικό, θεσμικό και ηγετικό ρόλο στο franchising από το 1998, έχουμε συμβάλλει καθοριστικά στην δημιουργία των μεγαλύτερων αλυσίδων και υποστηρίζουμε τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα και πλέον καινοτόμα concepts.

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες της FBS - Franchise Business Services σας εγγυόνται την σωστή προετοιμασία, την ταχεία ανάπτυξη, την εύρεση ικανών συνεργατών και την ορθή λειτουργία του δικτύου σας:

Business Definition

Σχεδιάζουμε την Στρατηγική Ανάπτυξης και το Επιχειρηματικό Πλάνο, ενισχύοντας ή/και δημιουργώντας μοναδικά διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά, που προσδίδουν καινοτομική αξία σε καταναλωτές και σε δικαιοδόχους.

Sales & Marketing

Παρέχουμε δημοσιότητα σε 850.000 υποψήφιους συνεργάτες σας μέσω του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS, των Franchise.GR, Franchise-Business.gr, FranchiseToday.gr, της εφημερίδας Franchise Agenda, καθώς και μέσω ενεργειών Social Media και E-Marketing.

Business Processes

Σχεδιάζουμε και υποστηρίζουμε την εφαρμογή πρότυπων διαδικασιών, που διασφαλίζουν την τήρηση των κατευθυντήριων αρχών και την επίτευξη των στόχων, παρακολουθώντας, ελέγχοντας και βελτιώνοντας τις αποδόσεις, κατά ISO 9001:2008

Business Development

Αναλαμβάνουμε την εύρεση, ενημέρωση και αξιολόγηση των υποψήφιων δικαιοδόχων σας, με έμφαση στις ικανότητες, δυνατότητες και προσδοκίες τους, καθώς και στην επιλογή του καταστήματος, με στόχο τις μακροχρόνιες και υγιείς συνεργασίες.

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

  • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

  • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

  • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

  • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

  • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

  • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

  • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

  • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Fields marked with * are required

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά