FwhiteRoboto

Ανακαλύψτε μια νέα ανατρεπτική στρατηγική ανάπτυξης, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του franchising, απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας και κατακτείστε την αγορά!

 • Last Modified: Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017.

The official online franchise directory - Franchise.GR

Αναλύουμε και προτείνουμε την καλύτερη επιλογή για τη νέα σου δραστηριότητα.

Αν διερευνάς την επιλογή να ανοίξεις ένα κατάστημα franchise, είτε για αυτοαπασχόληση, είτε για επιπλέον εισόδημα, είτε επενδυτικά, ή αν επιθυμείς να ξεκινήσεις την δική σου ιδέα, είμαστε κοντά σου παρέχοντας:

 • αντικειμενική ενημέρωση για περισσότερα από τα καλύτερα συστήματα franchise - πελάτες μας, για τους οποίους εγγυόμαστε με εχέγγυα την εμπειρία μας από το 1990 και τη φήμη μας στην αγορά!

 • αξιόπιστη και πλήρη υποστήριξη, κατά την εύρεση και αξιολόγηση του καταστήματός σου, τις διαπραγματεύσεις με τη μητρική εταιρεία, τη έκδοση αδειών υγειονομικού χαρακτήρα, την διαμόρφωση του καταστήματος κ.λπ.

Σε ενημερώνουμε για τον κλάδο του franchising, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του!

Σε διαφυλάσσουμε από λανθασμένες κινήσεις!

Διαθέτουμε εμπειρία και γνώση δεκαετιών, διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising, γνωρίζουμε καλύτερα απ' όλους το παρόν, το μέλλον και τις αποδόσεις των επιχειρηματικών προτάσεων της αγοράς.

Αποτύπωση αναγκών

Αναλύουμε τις ανάγκες σου, ώστε η επιχειρηματική απόφασή σου να διασφαλίσει την επίτευξη των στόχων σου και σου παρουσιάζουμε τις αρχικές επιλογές σου.

Διερεύνηση ικανοτήτων

Αναλύουμε τόσο την εμπειρία σου, όσο και τις οικονομικές δυνατότητές σου, ώστε να καταλήξουμε σε μια συντηρητική και αξιόπιστη επιλογή, εκμηδενίζοντας το ρίσκο σου.

Ανάλυση επιλογών

Παρουσιάζουμε τις βασικές επιλογές για να ξεκινήσεις το δικό σου franchise ή ανεξάρτητο κατάστημα, αναλύοντας τα σχετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Παρουσίαση συστημάτων

Προτείνουμε τα συστήματα franchise που καλύπτουν τους στόχους σου και αξιοποιούν τις ικανότητές σου, παρουσιάζοντας αντικειμενικά τη φιλοσοφία, την στρατηγική και τα προνόμια των πλέον ενδεδειγμένων για εσένα προτάσεων.

Ανάλυση επένδυσης

Αναλύουμε την συνολική αρχική επένδυση και προσδιορίζουμε το απαιτούμενο κεφάλαιο κίνησης, όπως και τους τρόπους – διάρκεια αποπληρωμής.

Αξιολόγηση χώρου

Αξιολογούμε και σε κατευθύνουμε αναφορικά με εμπορικές περιοχές - καταστήματα, αναφορικά με την καταλληλότητά τους για τα concepts που σε ενδιαφέρουν και προτείνουμε την βέλτιστη αξιοποίησή τους.

Ανάλυση προοπτικών

Συντάσσουμε ειδική οικονομική ανάλυση, που αφορά τα λεπτομερή οικονομικά αποτελέσματα για το concept που θα επιλεγεί, στην περιοχή ή κατάστημα που σε ενδιαφέρει.

Υποστήριξη

Υποστηρίζουμε την διαδικασία που αφορά την συνεργασία σου με τη μητρική εταιρεία, παρουσιάζοντας αναλυτικά τη σύμβαση δικαιόχρησης, με σκοπό την υιοθέτηση ευνοϊκότερων όρων.

 

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ!

FbackNEW

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ!

210 65 40 681

Σας ενημερώνουμε αντικειμενικά και με απόλυτη ειλικρίνεια, καθώς διαθέτουμε ένα ευρύ portfolio επιλογών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.

Προτείνουμε τα concepts που αξιοποιούν τις δυνατότητές σας και καλύπτουν τις προσδοκίες σας.

Εκπροσωπούμε τα πλέον δυναμικά brands για τα οποία σας ενημερώνουμε με κάθε λεπτομέρεια.

 • Ποιές είναι οι προοπτικές του κλάδου που σας ενδιαφέρει;

 • Ποιό concept είναι κατάλληλο για εσάς;

 • Ποιές είναι οι ευκαιρίες της αγοράς;

 • Ποιές είναι οι μεγάλες παγίδες;

 • Πώς να τσεκάρετε τον franchisor;

 • Τι να προσέξετε στην σύμβαση franchise;

 • Ποιά είναι τα κρυφά κόστη της επένδυσης;

 • Πώς να αξιολογείσετε τα καταστήματα που έχετε βρει;

Αξιοποιείστε την εμπειρία και την γνώση δεκαετιών της εταιρείας μας, καθώς διαδραματίζουμε θεσμικό, πρωταγωνιστικό και ηγετικό ρόλο στο franchising.

Ξεκινήστε το επιχειρηματικό μέλλον σας με εμάς και διασφαλίστε την επιτυχία!

Fields marked with * are required

Οι δυνητικοί δικαιοδόχοι - επιχειρηματίες οφείλουν να πραγματοποιούν τις δικές τους ανεξάρτητες έρευνες αγοράς και μελέτες σκοπιμότητας πριν λάβουν την τελική τους απόφαση. Το σύνολο του περιεχομένου του Franchise.GR διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση του με οιοδήποτε τρόπο χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη.

NEED HELP? (x)
1000 χαρακτήρες αριστερά
ΔΩΡΕΑΝ Ε-ΒΟΟΚ
1000 χαρακτήρες αριστερά